Fotballfrue snakker ut om magebildebråket i «Else»

Toppbloggeren forteller at moren overtalte henne til å dele det mye omtalte bildet like etter fødselen.

Med bloggen Fotballfrue har Caroline Berg Eriksen (27) blitt en av landets mest leste.

I november i fjor, fire dager etter at hun fødte datteren Nelia, la 27-åringen ut et instagrambilde som skulle skape en flodbølge av kontrovers verden over.

I tirsdagens «Else» snakker bloggeren ut om bildet, der hun poserer for kameraet i bare undertøyet.

Se Fotballfrue forklare rabalderet ovenfor!

Tok bilde for å vise moren

Til programleder Else Kåss Furuseth (33) forteller Berg Eriksen at det meget omtalte bildet i utgangspunktet bare var ment for moren hennes.

– Jeg tok det for å vise det til mamma. Jeg tok bildet og gikk ned på kjøkkenet for å vise det til henne. Hun bare «herregud, så kult, dette må du jo vise fram. Det er skikkelig bra! Så fint at du ser så bra ut, du må være stolt av det». Men jeg bare «nei, mamma, jeg tør jo ikke det».

– Tenkte du da at du så for bra ut? spør programlederen.

– Nei, absolutt ikke. Men jeg var selvfølgelig stolt av at jeg så sånn ut, for man forventer jo noe annet. De som poster bilde av seg selv etter fødselen ser gjerne ikke sånn ut. Jeg syntes det var litt kult. Jeg ble litt overrasket selv også, svarer 27-åringen.

– Man så fra første dagen til andre til tredje at det gikk innover, og så ble man sånn som man så ut før, nesten. Og det var jo kjemperart. Jeg synes det var veldig fascinerende. Så jeg var jo stolt av det, og la det ut uten å tenke noe annet enn at jeg var stolt av det og at jeg ville vise det, fortsetter hun.

«Vilt provoserende»

MED FOTBALLSPILLER: Fotballfrue-bloggen har fått navn etter Berg Eriksens mann, tippeligaspiller Lars Kristian Eriksen.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
MED FOTBALLSPILLER: Fotballfrue-bloggen har fått navn etter Berg Eriksens mann, tippeligaspiller Lars Kristian Eriksen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Blogger Suzanne Aabel (31) var en av dem som mente at bildet var «vilt provoserende».

– Jeg tenkte ikke så langt at det kunne være provoserende for noen, sier fotballfruen i tirsdagens program.

27-åringen innrømmer at hun ikke var forberedt på de kraftige reaksjonene som kom i kjølvannet av bildet.

– For meg var det surrealistisk, alt det som hendte akkurat da. Jeg hadde jo nettopp fått Nelia og jeg var i min egen lille boble med henne og Lars Kristian (Eriksen, Odd Grenland-spiller og mannen til Berg Eriksen, journ.anm.) og telefonen ringte. Jeg skrudde egentlig av telefonen og stengte verden ute og var veldig opptatt av at det bare skulle være meg og Nelia. Jeg ville ikke tenke på det rundt, på en måte. Så jeg fikk det veldig på avstand, forteller fotballfruen.

Se Berg Eriksen, Tore Sagen og Torbjørn Røe Isaksen gjeste «Else» tirsdag klokka 22.40 på TV 2.