BLIR I BAYERN: Pep Guardialo har ingen planer om å selge Toni Kroos til Manchester United. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
BLIR I BAYERN: Pep Guardialo har ingen planer om å selge Toni Kroos til Manchester United. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN

Fotballryktene: – Manchester United kan glemme Kroos

Og en rekke spillere er på vei bort fra Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

I kveld møtes Manchester United og Bayern München til kamp i den første av to kvartfinaleoppgjør. Det gir Toni Kroos en mulighet til å kjenne på gressmatten på sin mulige fremtidige hjemmebane. David Moyes er svært interessert i å hente 24-åringen, men på pressekonferansen i går var Bayern-trener Pep Guardialo klar: – Toni har ett år igjen av kontrakten, og Toni vil bli her. 

Spanjolen var selv kraftig linket til Old Trafford-jobben i fjor og møtte Sir Alex Ferguson på en restaurant i New York, der han visstnok skal ha blitt tilbudt jobben. På pressekonferansen fikk Guardiola spørsmål om dette, men da spøkte han det bort og sa at slet med å forstå Ferguson når han snakket fort, og at han muligens ikke skjønte at skotten tilbød han jobben.

Det ligger an til voldsomme endringer i Chelsea i sommer, melder Daily Mirror. José Mourinho har sett seg ut spissplassen som den mest kritiske, og kom med klare hint om at han kom til selge i sommer etter kampen mot Crystal Palace. Diego Costa fra Atlético Madrid står øverst på ønskelisten, men for å få råd, må det selges. Både David Luiz, Samuel Eto'o, Fernando Torres og Demba Ba kan måtte finne seg nye klubber. 

London Evening Standard har enda flere navn på blokken: Marko MarinVictor MosesJohn Obi MikelHenrique HilarioMark SchwarzerJosh McEachran, Gaël Kakuta og Ashley Cole kan alle måtte finne seg ny arbeidsgiver før neste sesong.

Liverpool og Everton har kastet seg på i kampen om å signere Nürnberg-spissen, Josip Drmic. Det gikk et rykte om at Arsenal allerede hadde signert han, men dette er bare tull. Derfor har de to Merseyside-klubbene kastet seg inn i kampen om Drmic, som har en prislapp på 80 millioner kroner, ifølge Daily Star.

Arsenal er også veldig interessert i hente Julian Draxler til klubben. The Gunners var kraftig linket til 20-åringen i fjor sommer og igjen i januarvinduet, men uten at en avtale kom på plass. Nå ser det ut til at det heller ikke blir noen overgang i sommer. Schalkes sportsdirektør, Horst Heldt, sier nemlig til Sky90 at Draxler blir værende, skriver Metro.

I Borussia Dortmund er det også redde for at en av stjernespillerne skal forsvinne. Både Manchester United og Arsenal har vist interesse for Ilkay Gündogan, men ved å tilby 23-åringen en ny kontrakt håper Dortmund at de kan kvitte seg med potensielle friere, melder Daily Express.

Edin Dzeko kan bli å finne i Inter Milan-drakt neste sesong. The Sun skriver at den italienske klubben vil prøve å hente 28-åringen til Serie A i sommer. Dzeko har ett år igjen av kontrakten med Manchester City.

Wilfried Zaha fikk begrenset med muligheter i Manchester United. Derfor ble han lånt ut til Cardiff i januar. Nå vil Crystal Palaces styreformann, Steve Parish, hente tilbake talentet de solgte til United for 100 millioner kroner i fjor. Det melder Daily Star.

Et annet engelsk talent som virkelig har fått muligheten denne sesongen er Luke Shaw. Southampton-backen linkes derfor til alle de store klubbene i England, men 18-åringen sier ifølge Daily Express at fokuset kun ligger på Southampton og at de skal prøve å kjempe med topplagene neste sesong.

Stadig flere managere linkes til Tottenham-jobben. Søndag gikk Spurs på et nytt sviende nederlag da de tapte 0-4 for Liverpool. Etter kampen ble det snakket om at Tim Sherwood slo til en av spillerne, men dette ble raskt avvist. Lite tyder på at Sherwood får fortsette. Louis van Gaal nevnes som en mulig erstatter i Daily Mirror. Daily Mail på sin side hevder at Carlo Ancelotti vil si fra seg jobben i Real Madrid til fordel for Spurs.

Det vil i så fall være en kjempesignering av Tottenham, men så må man ikke glemme hvilken dag det er i dag...

Og mens du tenker på dagens dato, kan du lese at Manchester City planlegger å bygge om Etihad. På sine hjemmesider skisserer de planene for hvordan de på en mer effektiv måte skal få fans ut av stadion på kampdager, nemlig ved hjelp av sklier. I saken har de et intervju med arkitekten, som er sikker på at City-fansen vil elske skliene.

Noe England-fansen sannsynligvis ikke kommer til å like så godt er Englands nye tredjedrakter. De er gule og grønne, og ligner mistenkelig mye på vertsnasjonens drakter. Ifølge Daily Mail skal drakten brukes i én kamp, og det er mot Costa Rica i den siste gruppespillkampen.