TROR SOLSKJÆR RYKKER NED: Ole Gunnar Solskjærs tidligere lagkamerat, Denis Irwin, tror nordmannen ikke makter å holde Cardiff i Premier League.
TROR SOLSKJÆR RYKKER NED: Ole Gunnar Solskjærs tidligere lagkamerat, Denis Irwin, tror nordmannen ikke makter å holde Cardiff i Premier League.

Denis Irwin tror Solskjær rykker ned

Men den tidligere Manchester United-spilleren mener likevel nordmannen er rett mann for jobben. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det blir en hard kamp for å overleve. Det blir tøft for ham (Solskjær), sier den irske 48-åringen som var fast inventar i United-forsvaret fra 1990 til 2002. 

Irwin tror det må skje noe ekstraordinært for at walisiske Cardiff skal overleve i Premier League.

– De avslutter sesongen mot Chelsea så de kommer til å slite med å holde seg oppe. 

Solskjær riktig valg
På spørsmål om den tidligere venstrebacken tror x-Molde-manageren har det som trengs for å lykkes i England, er irren krystallklar.

– Uten tvil. Han er veldig kunnskapsrik og har god forståelse av fotball. Han vet nøyaktig hva som trengs. Selv om Cardiff skulle rykke ned i år kommer de til å klare seg fint. Det vil gå bra med Cardiff neste år, understreker 48-åringen. 

Vanskelig utgangspunkt
– Det skulle alltid bli vanskelig når han tar over en klubb i bunnen. Det er jo en grunn til at man overtar. Ole gjorde en fantastisk jobb med Molde som alltid vil følge ham. Cardiff fikk med seg et bra poeng mot West Bromwich etter sen scoring av Dæhli, men de føler nok at de må vinne de kampene. 

Selv om Irwin er full av lovord om sin tidligere United-kollega tror han altså at oppgaven blir for stor for nordmannen.

For denne gang. 

– Serien er snart over. Kampene løper fra dem. Det blir veldig vanskelig.