Oslo  20131124.
NM-fotball, cupfinale menn 2013. Moldes Tommy Høiland jubler etter scoring under cupfinalen i fotball mellom Molde og Rosenborg på Ullevaal Stadion søndag ettermiddag. Kampen endte 4 - 2 til Molde. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Oslo 20131124. NM-fotball, cupfinale menn 2013. Moldes Tommy Høiland jubler etter scoring under cupfinalen i fotball mellom Molde og Rosenborg på Ullevaal Stadion søndag ettermiddag. Kampen endte 4 - 2 til Molde. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Tippeligaen rundt: – Høiland kan ende opp i LSK

Og Aalesund går en travel siste dag av overgangsvinduet i møte. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er Tippeligaen i gang igjen. 

Hvem er skadet? Kommer det flere spillere inn? Overgangsvinduet stenger 31. mars.

Her får du siste nytt om ditt favorittlag. 

Se fullstendig kampoppsett for Tippeligaen på altomfotball.no!

Pape Paté Diouf er tilbake i norsk fotball igjen. Molde-ledelsen har lenge jobbet med å hente senegaleseren tilbake fra FC København. Nå bekrefter Molde på sine nettsider at angriperen har signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2016. 

Lokalavisen Romsdals Budstikke melder at Zymer Bytyqi nok en gang er aktuell for Molde. 17-åringen besøkte Aker stadion i februar og var i samtaler med trener Tor Ole Skullerud. Stortalentet er for øyeblikket på utlån i Sandnes Ulf, men har kontrakt med Red Bull Salzburg fram til sommeren 2016. Det er ikke kjent om MFK vurderer kjøp eller leie. Overgangsvinduet stenger ved midnatt.

Samtidig som Pape Paté Diouf er tilbake i Molde, er Tommy Høiland på vei ut. Ifølge VG nærmer Høiland seg en overgang til Tippeliga-rival Lillestrøm.

Den kontroversielle Molde-spissen bekrefter overfor VG at en overgang til LSK er aktuelt.

– Jeg har hørt rykter om at Lillestrøm vil låne meg ut sesongen. Så får vi se hva som skjer, sier Høiland til VG mandag ettermiddag, noen timer før overgangsvinduet stenger.

Vålerengas trener Kjetil Rekdal har sikret seg en ny spiller. Ruben Kristiansen er kjøpt fra Tromsø, bekrefter Oslo-klubben mandag kveld.

Det skal ha vært speidere fra flere store europeiske klubber på tribunen mellom Molde og Vålerenga fredag, dette melder Romsdals Budstikke. Blant klubbene som skal ha vært representert er Manchester UnitedHannoverHertha Berlin og Gent. Dette bekrefter Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen. På tribunen var også FIFA-agent Jim Solbakken, som har stått bak flere av Moldes store salg de siste ti årene. Flere klubber skal ha forhørt seg om enkeltspillere den siste tiden, melder samme avis. 

Lillestrøm startet sesongen mot Haugesund lørdag, i en kamp som endte 1-1. Like før overgangsvinduet stenger har Lillestrøm en avgjørelse å ta. Sportsdirektør Torgeir Bjarmann og resten av LSK, er fortsatt usikker på om de vil gi Eric Mouloungui kontrakt med klubben. Den gabonske spissen skal ikke ha imponert nevneverdig, men ledelsen i klubben vet at han har et høyt nivå når han er i form, melder Romerikes Blad

I følge Sunnmørsposten går Aalesund en travel siste dag i overgangsvinduet i møte. Avisen melder at klubben har lagt inn flere bud på forskjellige spillere, men er usikker på hvor mye klubben kan få til nå som vinduet stenger. I hovedsak skal det handle om en kantspiller og en spiss, som skal fylle tomrommet etter Hamed-Allah.

Stabæk skal sikre seg to spillere, melder VG. – En angriper, og en forsvarsspiller. Det er det vi har planlagt før overgangsmarkedet stenger, sier Bob Bradley til avisen.

Under søndagens oppgjør for Start mot Strømsgodset, måtte forsvarsbautaen Jesper Mathisen takke for seg etter kun sju minutter på banen. Midtstopperen skal ha fått akutte smerter i kneet. Mathisen skriver på Twitter at menisken må opereres, men at han venter å være tilbake på banen om et par uker.

 Brann hadde høye håp før sesongen ble sparket i gang i helgen. Den nye treneren Rikard Norling har tidligere snakket høyt om gullhåpet og har med det skapt ny entusiasme rundt klubben. Etter gårsdagen fadese mot Sarpsborg 08, er mange overrasket. Branns Erik Huseklepp omtaler tapet som en «stor overraskelse og en nesestyver» for bergenslaget, melder BT. Sisteskanse Piotr Leciejewski tar det litt lenger og mener hele laget burde skamme seg, samtidig som han sier unnskyld til supporterne som tok turen til Sarpsborg søndag.