GIFTEKLAR: Friidrettsstjernen, norsk-serbiske Christina Vukicevic og Branns nye fotballspiller, norsk-russike Vadim Demidov har satt bryllupsdatoen. Her er Vukicevic TV 2s friidrettsstemme i forbindelse med VM 2013 i Moskva, Russland.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GIFTEKLAR: Friidrettsstjernen, norsk-serbiske Christina Vukicevic og Branns nye fotballspiller, norsk-russike Vadim Demidov har satt bryllupsdatoen. Her er Vukicevic TV 2s friidrettsstemme i forbindelse med VM 2013 i Moskva, Russland. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Christina Vukicevic og Vadim Demidov gifter seg i Italia

Den kjente hekkeløperen og fotballspilleren har vært forlovet i to år. Nå er bryllupsdatoen satt.

Branns nye fotballspiller Vadim Demidov (27) og den tidligere friidrettsstjernen Christina Vukicevic (26) ble forlovet sommeren 2012, et halvt år etter at det ble kjent at de var et par. 

God kveld Norge vet nå at idrettsparet har satt dato og sted for bryllupet sitt:

6. juni gifter de seg i romantiske Venezia i Italia.

Vadim Demidov har også spilt på landslaget. Her i aksjon under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Hellas på Ullevaal stadion i 2012. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Vadim Demidov har også spilt på landslaget. Her i aksjon under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Hellas på Ullevaal stadion i 2012. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

- Jeg kan ikke si så mye annet enn at vi gleder oss veldig, sier Vukicevic til Tv2.no.

Stort bryllup

Ut fra tidligere intervjuer ser det ut til at det kan bli en stor fest.

– Jeg vil ha et stort, stort bryllup med masse venner og familie, sa Vukicevic i et lengre intervju med bladet Det Nye i fjor sommer.

Paret møtte hverandre høsten 2011, da Demidov var på visning i en leilighet i samme bygg som Vukicevic bodde.

– Det føles som om vi har vært sammen hele livet, fortalte hun i det samme intervjuet.

Dette var et halvt år etter at hun og ekskjæresten, spydkaster Andreas Thorkildsen gjorde det slutt etter seks år sammen. Demidov har på sin side tidligere vært sammen med programleder Katarina Flatland.

Slutter med hekkeløp?

Vukicevik var TV 2s friidrettsekspert ekspert under VM i Moskva, ettersom hun ikke konkurrerte selv på grunn av skader. I januar ble det kjent at hun begynner som løpetrener for unge jenter i selskapet «How2Run».

Om rollen som TV 2-ekspert og denne nye jobben betyr at hun vil legge opp som hekkeløper for godt er ennå ikke avgjort.

- Ja og nei. Det betyr jo egentlig ikke det. Jeg trives med å snakke om friidrett og være på TV. Om jeg heller i den retningen? Det ser kanskje sånn ut, sa Vukicevic til TV 2 i fjor sommer.

Stort hus i Bærum

Det kommende ekteparet kjøpte seg i juni i fjor en enebolig til over ni millioner kroner.

Boligen er på over 200 kvadratmeter og har innendørs svømmebasseng, badstue og hele fem soverom. Så her har de i alle fall plass til å stifte familie også, om de skulle ønske det.