Ole Andreas fikk være Runar-trener: – Det største jeg har opplevd

Og drømmedagen ble toppet med gratulasjoner fra Amanda Kurtovic.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandefjord (TV 2): Ole Andreas Steen har celebral parese, men har likevel store ambisjoner som håndballtrener. Etter å ha vært assistenten til Runar-trener Marinko Kurtovic denne sesongen, fikk han en stor belønning i siste serierunde da Runar tok i mot Falk Horten.

- Største jeg har opplevd

Kurtovic overlot nemlig ansvaret til den ivrige 22-åringen. TV 2 var med da Steen ledet laget og fikk følge forberedelser og resten av drømmedagen, både i garderoben og ute på banen.

- Dette var det største jeg har opplevd, sier Steen, i innslaget du kan se over.

Der kan du også se at han var svært fornøyd da datteren til sjefen, landslagsspiller Amanda Kurtovic, overrakte gratulasjoner ettet at debuten som Postenliga-trener var unnagjort.

Ble vist bort fra sidelinjen

Steen var også i fokus tidligere i måneden da en kampdelegat hadde vist ham vekk fra sin faste plass langs sidelinjen. Håndballforbundet la seg helt flate og beklaget i ettertid. Men i onsdagens kamp var det ingen tvil, da satt Ole Andreas lang sidelinjen som Runars hovedtrener.

- Han er faglig dyktig og kommuniserer bra. Hans eneste ulempe er at han ikke kan gå, men i håndball er kommunikasjon veldig viktig. Spillerne lar seg inspirere av Ole Andreas, sier Marinko Kurtovic.

Se reportasjen i videovinduet over!