Manchester Unites interesse for Ilkay Gundogan har vært kjent lenge, men nå kan tyskerens overgang til de røde djevlene gå i vasken. Foto: Scanpix.
Manchester Unites interesse for Ilkay Gundogan har vært kjent lenge, men nå kan tyskerens overgang til de røde djevlene gå i vasken. Foto: Scanpix.

Fotballryktene: – Gundogan ryker for Manchester United

Og Arsène Wenger angrer fremdeles på at han ikke signerte Yaya Touré.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho brukte en solid sum med penger i hans første tid som manager i Chelsea. Etter portugiserens tilbakekomst til Stamford Bridge har tidene forandret seg og kravene til de europeiske toppklubbene hva handler om økonomi er strammet inn

Dette skal nå Mourinho være svært glad for, melder Daily Express. Oscar og Eden Hazard har begge blitt koblet til PSG de siste dagene, men UEFAs krav om Financial Fair Play gjør at Mourinho tror en overgang for den tekniske begavede duoen blir vanskelig for franskmennene. 

En som overhodet ikke er i samme priskategori som Oscar og Hazard, er Swansea-stopper Ashley Williams. Nå melder Daily Mail at 29-åringen er klar til å forlate Liberty Stadium til sommeren. Arsenal skal være interessert i waliseren, spesielt ettersom Thomas Vermaelen kan være på vei ut portene på Emirates. 

En som neppe blir Arsenal-spiller med det første er Yaya Toure. Rett nok skal det ivoranske beistet spille på Emirates når hans Manchester City gjester Arsenal lørdag kveld. Nå innrømmer Arsène Wenger at hans største feil som manager var å ikke signere midtbanespilleren, i følge Daily StarI 2003 ble Arsenal enig med hans daværende klubb, Beveren, om en overgang. Men ting trakk ut og Toure havnet i stedet i ukrainske Metalurh Donetsk, noe Wenger den dag i dag angrer dypt og inderlig på. 

Real Mallorcas svært så talentfulle midtbanespiller Marco Asensio står høyt på ønskelisten til Real Madrid, Manchester City og Fiorentina. 18-åringen har i følge talkSPORT en utkjøpsklausul på drøyt 30 millioner kroner. Real Madrid skal nå være klar til å betale summen laget fra ferieøyen krever, for å unngå budrunder med de andre beilerne.

Mateo Kovacic trives ikke veldig bra i Inter for tiden. Det skal ikke ha gått Brendan Rodgers hus forbi, skriver MetroFor drøyt ett år siden hentet nord-iren Philippe Coutinho fra den italienske motebyen og nå kan en ny midtbaneelegant være på vei til Merseyside. Kovacic skal angivelig ha havnet på kant med manager Walter Mazzarri, noe som skal ha åpnet for en mulig exit fra Guiseppe Meazza. Kroatens kvaliter skal være akkurat de Rodgers ser etter i en midtbanespiller. 

John Obi Mikel ønsker seg bort fra Chelsea. Etter Nemanja Matićs overgang fra Benfica har det blitt lite spilletid på det nigerianske midtbaneankeret. Dette skal ha frusterert Mikel såpass at han nå ønsker å se seg om etter en ny arbeidsgiver, hever Daily Mirror. 26-åringen har tidligere blitt linket kraftig til Galatasaray. Tyrkerne har i de senere år hentet mange spillere fra Premier League. 

Roberto Martinez er ikke redd for å satse på unggutter. Sampdorias Giacomo Calo kan nå være på vei til Goodison Park, melder talkSPORT. Det 17 år gamle stortalentet har imponert stort for italienernes ungdomslag denne sesongen og Genoa-klubben er selvsagt svært interessert i å beholde spilleren. Det ryktes også om flere interessenter i Spania. 

İlkay Gündoğan har lenge blitt koblet sterkt til Manchester United, men nå kan tyrkeren i stedet være på vei til Barcelona, skriver Daily Express. Rapporter fra Spania indikerer nemlig at grunnen til at Barcelona-lege Richard Pruna ikke var til stede da Victor Valdes ble testet etter sin kneskade, var fordi han var i Tyskland for å sjekke Gundogans tilstand. 23-åringen har ikke vært på banen for Borussia Dortmund siden august på grunn av en mystisk ryggskade.