SENDTE ASSISTENTEN: Ole Gunnar Solskjær uttalte seg til klubbens egen TV-kanal denne uken og stilte ikke for pressen fredag. Foto: AP Photo/Sang Tan
SENDTE ASSISTENTEN: Ole Gunnar Solskjær uttalte seg til klubbens egen TV-kanal denne uken og stilte ikke for pressen fredag. Foto: AP Photo/Sang Tan

Solskjær før nok en skjebnebatalje: – Veldig viktig kamp 

Men Cardiff-manageren bortprioriterte fredagens pressekonferanse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Lørdag ruller Premier League-fotballen igjen, og for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff står nok en ekstremt viktig batalje for tur.

Hans lag drar til Birmingham for å møte nedrykksrivalene West Bromwich, som ligger tre plasser og tre poeng foran dem på tabellen.

– Det er en veldig viktig kamp for de to lagene. Vi drar selvsagt dit for å vinne, men vi kan ikke la det være så åpent som mot Liverpool, sier Solskjær til klubbens egen TV-kanal.

Har du Solskjær-spillere på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Stilte ikke på pressekonferansen fredag
På fredagens pressekonferanse sendte Solskjær sin assistent Mark Dempsey for å møte pressen, ettersom han selv var opptatt, og engelskmannen forteller om et Cardiff-lag med selvtillit forut for bunnkampen.

– Vi har etter kampene mot Norwich og Fulham selvtillit når det gjelder å slå lagene rundt oss på tabellen. Det er passende med en borteseier, sier Dempsey.

Overfor klubbens egen kanal forteller Solskjær om en positiv treningsuke etter stortapet mot Liverpool, og at han tok med seg enkelte positive ting.

– Guttene har kommet inn denne uken og vært skarpe. 3-6 ser ikke bra ut, men jeg mener ikke det var en 3-6-kamp. 1. omgang var veldig tilfredsstillende, men vi slipper inn to mål fra dødballer og spiller mot toppspillere, sier han.

Ser frem til april
Etter kampen mot WBA venter en aprilmåned med hjemmekamper mot Crystal Palace og Stoke, samt bortekamper mot Southampton og Sunderland.

TROFAST ASSISTENT: Ole Gunnar Solskjærs assistent Mark Dempsey ble med fra Molde til Wales. Foto: Scanpix
TROFAST ASSISTENT: Ole Gunnar Solskjærs assistent Mark Dempsey ble med fra Molde til Wales. Foto: Scanpix

– Vi har selvsagt West Brom først, men vi ser frem til april. Det er en måned vi bør og skal ta poeng i. Vi trenger fire mer enn lagene foran oss, på grunn av vår dårlige målforskjell, men vi vet hva vi skal gjøre.

– Vi kan få poengene. De neste to kampene er massive, for det er lag direkte rundt oss, så det blir ti viktige dager som kommer nå, sier Solskjær.

Også klubbens stjernespiss Fraizer Campbell vet hva som gjelder.

– Uansett hvor bra vi spiller i de neste kampene, så må vi jobbe virkelig hardt. Noen ganger kan du spille dårlig, men jobbe hardt og få resultatet. Det kan bli forskjellen, at de som vil det mest får de tre poengene, forklarer spissen.

Følg WBA-Cardiff i Fotball Xtra England lørdag 16:00 på TV 2 Sport Premium 3 og tv2sumo.no