2007: Prins Ernst August av Hannover og hans kone Prinsesse Caroline av Monaco avbildet sammen i 2007. Foto: Scanpix
2007: Prins Ernst August av Hannover og hans kone Prinsesse Caroline av Monaco avbildet sammen i 2007. Foto: Scanpix

Ingen vet om skandaleprinsen fortsatt er gift

Caroline av Monaco har ikke blitt observert med sin alkoholiserte mann på mange år. 

Ekteskapet mellom den tyske prins Ernst August og Caroline av Monaco er et mysterium.

De to er nemlig ikke observert sammen på fire år.

– Det celebre paret har hatt et turbulent samliv i alle år og historiene rundt dem er mange, sier TV 2s kongeekspert Kjell Arne Totland. 

Meditasjon og medisinering

Skandaleprinsen ble beskyldt for å ha innledet et forhold til en 22-årig erotisk danser i 2010. Hans stadige alkoholinntak har også ført til at han har vært involvert i en rekke slåsskamper.

– Ingen vet om de fortsatt er gift, sier en kilde ved hoffet i Monaco ifølge Expressen.

En av prinsens venner forteller til spanske Vanity Fair at at han prøver å kontrollere sin adferd med meditasjon og medisinering, skriver Ekstrabladet.

Droppet bryllup grunnet fyllesyke

TV 2s kongeekspert har selv opplevd deres turbulente forhold på nært hold. 

– Kvelden før kronprinsbryllupet i København i mai 2004 kranglet de så høylytt under festforestillingen i Det kongelige teater at folk måtte hysje på dem. Uken etter var det kronprinsbryllyp i Madrid hvor en sterkt beruset prins møtte opp til førbryllupsfesten i Pardopalasset. Caroline måtte gå alene til vielsen neste formiddag, sier Totland. 

Fortsatt gift på papiret

Spekulasjonene rundt ekteskapet ble ikke færre da det ble kjent at prinsens kusine, dronning Elizabeth, ved flere anledninger har plassert prinsen ved siden av andre damer under middagsselskaper.  

Til tross for spekulasjonene blir Caroline fortsatt omtalt som HKH Prinsessen av Hannover i alle offisielle sammenhenger. 

– Hun virker langt lykkeligere i dag uten ham ved sin side, men de er nok fortsatt gift på papiret, avslutter TV 2s kongeekspert Kjell Arne Totland.