«Norske Talenter» gikk i kveld inn i en ny fase der talentene til slutt skal siles ned til 40 semifinalister. 

Til stemningsfull musikk, fortalte tryllekunstner Guilherme Curty (31) en historie om barndommen for de fire dommerne, mens han tilsynelatende fikk det til å snø. 

Da han var ferdig, måtte Bjarte Hjelmeland tørke tårene.

– Det er fantastisk, smilte Lisa Tønne. 

– Han er spesiell. Han er helt spesiell, sa Mia Gundersen.

Se Curtys opptreden ovenfor!

Takknemlig for skryten

RØRT: Bjarte Hjelmeland måtte tørke tårene etter Guilherme Curtys opptreden. Foto: TV 2
RØRT: Bjarte Hjelmeland måtte tørke tårene etter Guilherme Curtys opptreden. Foto: TV 2

Til TV 2 forteller tryllekunstneren at han setter stor pris på de positive tilbakemeldingene han har fått etter sine «Norske Talenter»-opptredener.

– Jeg er veldig takknemlig for at dommerne liker det jeg gjør. Det gir meg glede, spesielt siden jeg jobber veldig hardt for dette. Den største glede jeg kan få er å se at andre får glede av det jeg gjør, sier han.

Måtte trylle for å overleve

Selv om han altså er med på et TV-program i beste sendetid, har tryllingen betydd langt mer enn underholdning for Curty. Da TV 2 intervjuet ham før hans første audition, fortalte han om en hard oppvekst i fødelandet Brasil.

– Da jeg var 14 år måtte jeg ut av huset mitt. Jeg bodde på gata i fire år. Da overlevde jeg hovedsakelig av å trylle, fortalte tryllekunstneren.

Neste fredag er det klart for siste episode med dommerutvelgelse. Da skal de fire dommerne avgjøre hvilke 40 acts som får opptre live i semifinalene.

Se alle «Norske Talenter»-opptredener:

Vis flere