SKAL HAN ENDELIG VINNE?: Steven Gerrard jakter sin første Premier League-tittel. Foto: Peter Byrne/Scanpix
SKAL HAN ENDELIG VINNE?: Steven Gerrard jakter sin første Premier League-tittel. Foto: Peter Byrne/Scanpix

TV 2s eksperter mener Liverpool kun tenker på tittelen

– Men det sitter langt inne å si det, sier Morten Langli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool-Tottenham søndag 17:00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Liverpool-toget stormer videre, og etter midtukeseieren mot Sunderland er de røde nå oppe i sju strake seirer i Premier League.

Når sju kamper gjenstår av deres sesong har de alle muligheter til å vinne tittelen, for første gang siden 1990 og første gang noensinne siden opprettelsen av Premier League. 

Allikevel fortsetter både manager Brendan Rodgers og hans spillere å snakke ned sin egen klubbs sjanser for å heve pokalen i mai.

– Det er utrolig hvordan de unngår å si det, men Liverpool har en stor sjanse i mine øyne.De har ikke noe press på seg, sier Trevor Morley.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

TV 2s Premier League-ekspert peker på at Rodgers' menn er det laget av de tre største tittelkandidatene som færrest hadde forventet at skulle være der.

– Manchester City har alle de pengene, Chelsea har Mourinho, mens Liverpool bare har sneket seg inn der. De kan slå hvem som helst, sier den tidligere Premier League-spissen.

– Det er en ting som gjelder, og det er å ta den tittelen
Flere supportere hevder hardnakket at de fremdeles vil være fornøyd med å sikre Mesterliga-kvalifisering, men TV 2s analyseekspert Morten Langli er sikker på at det kun er ord som sies utad.

– Det er bare en ting som gjelder for alle de tre lagene. Det vet de selv også, men de sier det ikke utad. Steven Gerrard har blitt nummer to før. Det er en ting som gjelder, og det er å ta den tittelen. Men det sitter langt inne å si det, forklarer han.

Søndag møter Liverpool et Tottenham-lag som etter en lovende start under Tim Sherwood har opplevd meget variable resultater i det siste. Trevor Morley tror allikevel at de liljehvite fra Nord-London vil være offensive mot laget som slo dem 5-0 i tilsvarende oppgjør på White Hart Lane.

– Jeg tror Tim Sherwood vil være positiv. De har ingenting å tape. Han har vært fryktløs og dristig, og de scoret seiersmålet i siste minutt sist mot Southampton. Men de har bare seks poeng på fem kamper, og Liverpool er store favoritter.

Hvordan tror du det ender søndag? Er Liverpool favoritter til å ta ligagull? Ta diskusjonen!