FÅR CARRA-DRAKT I POSTEN: Ingvild Flugstad Østberg gleder seg stort til å motta den signerte Liverpool-trøyen. Foto med tillatelse fra LFCSCN.
FÅR CARRA-DRAKT I POSTEN: Ingvild Flugstad Østberg gleder seg stort til å motta den signerte Liverpool-trøyen. Foto med tillatelse fra LFCSCN.

Nå er gulldrakten på vei til OL-vinneren

Ingvild Flugstad Østberg fikk også medlemskap i supporterklubben til Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Da Liverpool-supporter Ingvild Flugstad Østberg slo til med medaljer i OL i Sotsji fikk hun, via Senkveld, videresendt hilsen fra midtstopperlegenden Jamie Carragher.

Nå er drakten på vei til gullvinneren, og i tillegg får hun en ekstra gave på kjøpet av Liverpools norske supporterklubb.

– Hyggelig post å sende ut til OL-mester Ingvild Flugstad Østberg - sammen med et ferskt medlemskort i Supporterklubben, skriver Liverpool FC Supporters Club Norway på sine hjemmesider torsdag.

– Gleder meg veldig
Langrennsløperen har allerede uttrykt sin glede over å skulle få drakten tilsendt, og kan altså glede seg over medlemskap i supporterklubben på toppen av det hele. 

– Jeg gleder meg veldig til endelig å få Liverpool-drakta i hus, og et medlemskap i supporterklubben var jo en super overraskelse, sier en engasjert Flugstad Østberg til TV 2.

OL-vinneren er for helgen på NM på Gålå, hvor konkurransen mellom landslagsløperne ikke bare handler om ski. 

– Jeg er supporter i både medgang og motgang, men det er klart det er ekstra stas når det går bra. Også er det viktig å vinne diskusjonen over noen av gutta på laget om hvem som heier på det beste fotballaget, forklarer hun.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk