NIGERIANSK LANDSLAGSMANN: Nå er Lazios Ogenyi Onazi aktuell for flere Premier League-klubber.   AFP PHOTO/PIUS UTOMI EKPEI
NIGERIANSK LANDSLAGSMANN: Nå er Lazios Ogenyi Onazi aktuell for flere Premier League-klubber. AFP PHOTO/PIUS UTOMI EKPEI

Fotballryktene: – Tottenham og Liverpool kjemper om Serie A-komet

Og Bayern München, Manchester United og AC Milan ser på spansk landslagsspiller. Her er dagens fotballrykter!

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Tottenham og Liverpool kan komme til å kjempe om underskriften til Lazios midtbanetalent Ogenyi Onazi, skriver Metro. 21-åringen har vist svært lovende takter i Serie A denne sesongen, og spesielt Liverpool har fulgt unggutten tett. Kilder i Italia hevder Liverpool-manager Brendan Rodgers har forberedt Lazio på at Merseyside-klubben kommer til å legge inn et bud på nigerianeren. Nå kan altså Spurs-direktør Franco Baldini komme til å gjøre det samme, og får Lazios del vil ikke en budkrig mellom de to engelske lagene være dumt. Startpris: 80 millioner kroner.

LIVERPOOL ELLER SPURS? Ogenyi Onazi kan bli å se i Premier League til høsten - men blir det i rød eller hvit drakt? (AP Photo/Tano Pecoraro)
LIVERPOOL ELLER SPURS? Ogenyi Onazi kan bli å se i Premier League til høsten - men blir det i rød eller hvit drakt? (AP Photo/Tano Pecoraro)

Christian Benetekes fremtid i Aston Villa er uviss, skal vi tro Daily Mirror. Spissen signerte riktignok en ny kontrakt med Birmingham-klubben, men nå sier spillerens agent Eric Kismet at det kan være lurt å vurdere fremtiden. Benteke skal spille VM i Brasil for Belgia i sommer, og gjør han det godt der innrømmer Villa-ledelsen at det kan bli tøft å holde på 23-åringen. Arsenal, Tottenham og AC Milan skal være blant klubbene som er interessert i angriperen.

Samtidig melder Daily Telegraph at Aston Villa kommer til å tilby Gabriel Agbonlahor en ny fireårskontrakt i sommer, med en målsetning om at 27-åringen vil bli værende på Villa Park resten av karrieren.

SIGNERER NY KONTRAKT? Aston Villa vil tilby Gabriel Agbonlahor en ny fireårskontrakt i sommer.
SIGNERER NY KONTRAKT? Aston Villa vil tilby Gabriel Agbonlahor en ny fireårskontrakt i sommer.

Sheffield Star skriver at Sheffield Wednesday-sjef Stuart Gray ønsker seg et gjensyn med Conor Wickham. Tidligere i sesongen var 20 år gamle Wickham på lån i Sheffield Wednesday, der han noterte seg for ni mål på 18 kamper. Etter en liten låneperiode i Leeds, er han nå tilbakekalt til Sunderland av manager Gus Poyet. Skulle han nok en gang måtte slite benken på Stadium og Light står The Owls og Stuart Gray klar med åpne armer.

Arsenals Bacary Sagnas kontrakt går ut i sommer, og ifølge Guardian vil høyrebacken vurdere tilbud fra både Manchester City, Tottenham og Inter Milan. Førstnevnte klubb skal allerede ha tilbudt Sagna en treårsavtale, og det er ventet at 31-åringen vil gå noen runder med seg selv før han bestemmer seg hva han gjør etter sommeren. Arsenal-manager Arséne Wenger skal være interessert i å holde på Sagna, men vil etter sigende ikke tilby noe annet enn en toårskontrakt.

STORKLUBBENE KJEMPER: Om Atlético Madrids spanske midtbanejuvel Koke. (AP Photo/Alberto Saiz)
STORKLUBBENE KJEMPER: Om Atlético Madrids spanske midtbanejuvel Koke. (AP Photo/Alberto Saiz)

Ellers skriver spanske AS at Bayern München og Pep Guardiola er interessert i å hente Atlético Madrids midtbanespiller Koke til klubben i sommer. Spanjolen har en klausul i kontrakten sin som sier at han kan forlate klubben hvis noen legger 500 millioner på bordet. Også Manchester United og AC Milan vurderer den spanske landslagsspilleren.