TIL CITY: Manchester City har tilbudt Bacary Sagna en trårskontrakt, skriver The Guardian. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL.
TIL CITY: Manchester City har tilbudt Bacary Sagna en trårskontrakt, skriver The Guardian. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL.

– City har tilbudt Bacary Sagna en treårskontrakt

Arsenal-backen bestemmer seg i sommer.

Bacary Sagna kan bli den siste i rekken av Arsenal-spillere som tar turen fra Arsenal til Manchester City. 

Ifølge The Guardian har de lyseblå tilbudt franskmannen en lukrativ treårskontrakt. 31-åringen er for øyeblikket i samtaler med Arsenal, som har vært hans arbeidsgiver siden 2007, men i sommer går kontrakten hans ut. 

Manchester City kan dermed gjøre et kupp ved å hente Sagna gratis til de lyseblå delen av Manchester.

Arsenal-manager, Arsène Wenger, har allerede gitt uttrykk for at han vil bryte med klubbens policy om å kun tilby ettårskontrakter til spillere over 30 år for å holde han i klubben.

Sagna har fått tilbud om en toårskontrakt, men ønsker seg en forlengning på tre år, et tilbud City nå har kommet med. I tillegg vil de også øke lønningen hans fra de 500 000 kronene hans tjener nå.

Stien mellom Arsenal og Manchester City er godt opptråkket. Mellom 2009 og 2011 forlot Emmanuel Adebayer, Kolo Touré, Samir Nasri og Gaël Clichy alle Arsenal til fordel for City. Andre tidligere Arsenal-spillere som senere har hatt City som arbeidsgiver er Patrick Vieira, Brian Kidd, Brian Marwood, David Platt og Stuart Taylor.

City er ikke de eneste som er interesserte. Tottenham, Liverpool, Paris Saint-Germain, Monaco og Inter Milan er også nevnt.