RETT MANN: Sir Bobby Charlton mener David Moyes er rett mann for Manchester United-jobben. Foto: Scanpix.
RETT MANN: Sir Bobby Charlton mener David Moyes er rett mann for Manchester United-jobben. Foto: Scanpix.

Manchester United-legende: – Moyes er rett mann

Sir Bobby Charlton er helt sikker på at Manchester United gjorde rett da de ansatte David Moyes.

Tirsdag kveld tar Manchester United imot naborivaler City på Old Trafford i det som vil bli en svært betydningsfull kamp for David Moyes.

Før kveldens Manchester-derby ligger United på en 7. plass i Premier League, tolv poeng bak City, som i tillegg har to kamper mindre spilt.

Rett mann

Sir Bobby Charlton krangler ikke på at United har spilt «veldig, veldig dårlig» fotball denne sesongen, men står fast på at Moyes var det rette valget.

Se Manchester-derbyet på TV 2 Sport Premium eller Sumo fra kl. 20.00.

– Det betyr ikke at vi kommer til å endre alt. Jeg er helt sikker på at vi valgte rett mann, sier United-direktøren i et intervju med BBC.

– Han har ikke alltid gjort det beste han kan, men han er rett mann for jobben.

Fått mye kritikk

Manchester United har elleve poeng opp til Arsenal på fjerdeplassen som gir Mesterliga-spill neste sesong. En seier mot City vil hjelpe, men med bare åtte kamper igjen skal det bli vanskelig å ta igjen Arsenal.

– Vi gjør vårt beste for å slå dem. Hvis vi klarer det, vil det være en langt skritt i riktig retning for vi ha fått mye kritikk før denne kampen, men jeg tviler aldri på Manchester United.

– Frem til det er umulig for oss å kvalifisere oss til neste sesongs Mesterliga, skal vi prøve å nå det målet, skriver Moyes i kampprogrammet til kveldens kamp.