KOM PÅ OSCAR MED MAGE: Stjerneparet Chris Hemsworth og Elsa Pataky på den røde løperen før Oscar-utdelingen i starten av mars.
KOM PÅ OSCAR MED MAGE: Stjerneparet Chris Hemsworth og Elsa Pataky på den røde løperen før Oscar-utdelingen i starten av mars.

Chris Hemsworth og Elsa Pataky avslører hva tvillingene skal hete

Stjerneparet lar høre fra seg en uke etter fødselen.

Skuespillerparet Elsa Pataky (37) og Chris Hemsworth (30) fikk tidligere i måneden to små tvillingsønner. I motsetning til mange andre stjernepar, har de ikke lekket informasjon eller bilder i sosiale medier før nå.

Tristan og Sasha

Tirsdag, en uke etter fødselen, avslører de på Instagram hva guttene skal hete: 

– Dere er hjemme! Tristan og Sasha kom til verden 18. mars like etter fullmånen. Fullstendig lykke, skriver den spanske skuespillerinnen, som er kjent fra «Fast and Furious 6». 

I tillegg deler hun et bilde av to par små barneføtter.

– Den beste oppgaven jeg kunne ønsket meg

Paret har fra før datteren India Rose, som nå er 22 måneder gammel. De har flere ganger før fortalt om hvordan det er å være foreldre:

– Det blir vanskeligere og vanskeligere å dra på jobb. Det å være far er jammen en oppgave. Men den beste oppgaven jeg noen gang kunne ønsket meg, sier Hemsworth, som er kjent fra blant annet «Thor»-filmene, til People.

– Vi må virkelig jobbe for å prøve å være sammen så mye som mulig. Hvis vi deler oss og gjør andre ting, kommer det ikke til å fungere, sier Pataky.