Se de første bildene av Beckhams drømmearena

Engelskmannen planlegger egen storstue i hjertet av Miami.

David Beckham er godt i gang med planene om å starte opp sin egen fotballklubb i Miami.

Engelskmannen har hatt en fantastisk karriere og har vært innom klubber som Manchester United, Real Madrid, AC Milan, LA Galaxy og Paris Saint Germain.

Nå planlegger han å starte sitt eget fotballeventyr i Miami, og sier at flere av hans tidligere lagkamerater er klare til å bidra.

– Jeg har hatt æren av å spille med noen av verdens beste spillere, og en del av dem har ringt meg og forhørt seg om når vi kommer i gang her i Miami, har han tidligere sagt til The Guardian.

Nå slippes også de første bildene av det som skal bli lagets hjemmearena. Storstuen skal bygges midt i Miami og er ventet å koste rundt 1,2 milliarder norske kroner.

Ifølge Aftonbladet er det likevel utfordringer for Beckhams drømmeprosjekt. Det har tidligere vist seg at Miami er en vanskelig by å etablere seg i innen idrett. For eksempel så hadde byens baseball-lag store problemer med å fylle sin nye arena forrige sesong.

– Miami er en vanskelig by når det kommer til idrett ettersom det finnes så mange andre tilbud, sier Adam Barret, turneringsdirektør for den pågående tenninsturneringen Sony Open.

Beckhams rådgivere argumenterer likevel med at arenaen vil medføre store kommersielle fordeler for Miami ettersom fotballfans vil samle seg i byen lenge før kamp for å lade opp.

PLANLEGGER STORSTUE: David Beckham her under presentasjonen av stadionplanene mandag. (AP Photo/Lynne Sladky, File)
PLANLEGGER STORSTUE: David Beckham her under presentasjonen av stadionplanene mandag. (AP Photo/Lynne Sladky, File)