Thoresen med assist i storseier

Jonas Holøs Lokomotiv Jaroslavl fikk bank av SKA St. Petersburg.

POENGPLUKKER: Patrick Thoresen under ishockeylandslagets trening på Hovet i Stockholm under ishockey-VM i 2013. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Patrick Thoresen noterte seg for en assist da SKA St. Petersburg knuste Jonas Holøs' Lokomotiv Jaroslavl 6-1 i fjerde kamp i KHL-kvartfinalen mandag.

Thoresen var involvert i Tony Mårtenssons 2-0-scoring til gjestene i overtall i første periode. SKA St. Petersburg ledet 3-0 allerede etter åpningsperioden, og etter to perioder var stillingen 5-1 til bortelaget.

Med seieren utlignet Thoresens lag til 2-2 sammenlagt i kvartfinalen. Det spilles best av sju kamper.

Holøs spilte snaut 17 minutter for Lokomotiv Jaroslavl, mens Thoresen fikk 19.31 minutter på isen for SKA.

Lagene møtes igjen i St. Petersburg onsdag. (©NTB)