Mojsov så rødt da Brann tapte generalprøven

Ernest Asante assisterte og scoret da Start slo Brann.

Tippeliga-lagene er i gang med siste finpussen før Tippeligaen starter neste helg. For Brann ble det tap i generalprøven mot Start. 

Det var lite som skjedde de første ti minuttene av kampen, men da 12 minutter var spilt, fikk Start frispark i god posisjon. Det var det Zlatko Tripic som tok, men den nye Start-spilleren blåste ballen langt over mål.

Kampens første store sjanse kom drøye ti minutter senere. Igjen var det Start som angrep. Et innlegg fant hodet på Gudmundur Kristjansson, som headet utenfor.

I det halvtimen var passert kom Branns største sjanse i første omgang da Larsen driblet av to mann og fikk avsluttet fra rundt 14 meter.

Etter hvilen var det langt mer å melde om. Allerede etter sju minutter fikk Start frispark ute på venstrekanten. Rolf Daniel Vikstøl slo et presist innlegg som veien til Kristjansson, som kunne styre innlegget inn i nettmaskene.

Bare minuttet etter var Brann i trøbbel igjen. Matthias Vilhjalmsson ble spilt gjennom, men med Daniel Mojsov på slep. Islendingen gikk i bakken, og ettersom Mojsov tok fra han en klar målsjanse, hadde ikke dommeren noe annet valg enn å vise ut Brann-spilleren.

Det var store rom i forsvaret til de rødekledde etter dette, og det utnyttet hjemmelaget, som kom tre mot tre. Ernest Asante ble spilt gjennom, rundet keeper elegant og satte inn 2-0.

Svaret fra Brann kom bare tre minutter etter. Andreas Vindheim, som kom inn fra benken etter Start-scoringen, fant Jakob Orlov bakerst i feltet. Han var knallsterk i duellen og nikket ballen på tvers av mål og inn i det lengste hjørnet.

Fem minutter før slutt slo Brann bort ballen midt på banen. Asante snappet den opp, satte fart og fant Vilhjalmsson, som enkelt satte inn 3-1 til Start og kampens siste mål.