KUPP: Brendan Rodgers satser på å gjøre et kupp ved å hente Mohamed Diamé til Liverpool i sommer. Foto: Scanpix.
KUPP: Brendan Rodgers satser på å gjøre et kupp ved å hente Mohamed Diamé til Liverpool i sommer. Foto: Scanpix.

Fotballryktene: – Rodgers vil forsterke Liverpool-midtbanen

Mens Chelsea har åpnet kontraktsamtaler med John Terry.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

David De Gea fikk en litt ruskete start på Manchester United-karrieren og ble blant annet kritisert for feltarbeidet sitt. Men oftere og oftere ser vi den spanske 23-åringen gjøre livsviktige redninger, som mot Olympiakos onsdag. Nå hinter David Moyes om å gi De gea en ny kontrakt og hindre at Barcelona, som har vist sin interesse, snapper han opp. Det melder Express.

Han er ikke den eneste som ligger an til ny kontrakt. Chelseas midtstopper, John Terry, har fått blåst nytt liv i karrieren etter at José Mourinho tok over. Ifølge The Telegraph er Chelsea i gang med samtaler om en ny kontrakt for 33-åringen. Men for at Terry skal få fortsette i blått, må han sannsynligvis akseptere at ukelønnen blir kuttet ned. Den er nå på rundt 1,5 millioner i uken.

Real Sociedads Antoine Griezmanns prestasjoner i Spania har blitt godt lagt merke til i fotballigaer lenger nord i Europa. I England er både Chelsea, Manchester United og Liverpool på jakt etter 23-åringens signatur, men det er mulig Paris Saint-Germain vil kaste seg inn og stjele han. Uansett sier franskmannen at han kun tenker på fotballen, ikke spekulasjoner, skriver TalkSport.

Men Brendan Rodgers og José Mourinho har blikket rettet mot andre spillere i Spania også, nærmere bestemt Seung Woo Lee, som spiller i Barcelona. De siste årene har flere og flere klubber lykkes me å snappe opp akademi-spillere fra storklubben, og nå planlegger altså Chelsea og Liverpool å hente 15-åringen på hans første profesjonelle kontrakt. Det melder Daily Star.

Federico Macheda har vært linket til en overgang til skotsk fotball og Celtic. Den 22 år gamle Manchester United-spissen er for øyeblikket på lån hos Birmingham. Men Celtic-manager, Neil Lennon, sier ryktene bare er tull og hevder andre navn står høyere oppe på listen enn italieneren, skriver Express.

Uniteds byrivaler, Manchester City, er på jakt etter den brasilianske unggutten Nathan Allan de Souza. Etter at 18-åringen scoret fem mål på fem kamper i U17-VM har storklubbene tatt frem kikkerten for å følge hans utvikling i Atletico Paranaense, hevder TalkSport.

I fjor sommer fant Brendan Rodgers ut at det ikke var plass til Fabio Borini i troppen for årets sesong og lånte han ut til Sunderland. Der har 22-åringen gjort sakene sine rimelig bra, og nå vil Gus Poyet prøve å gjøre avtalen permanent fra og med i sommer, ifølge Daily Mail.

Men Liverpool-sjefen har allerede planene for hvem han skal hente til sommeren. Ettersom det ligger an til Mesterliga-spill på Anfield neste sesong, vil det bli behov for flere strenger å spille på. Derfor vil Rodgers gjør et kupp og hente Mohammed Diamé fra West Ham for 35 millioner kroner, skriver Cought Offside.

Liverpools byrivaler, Everton, har også gjort det veldig sterkt denne sesongen under Roberto Martinez og har vært oppe og snust på Mesterliga-plass. Manageren sier hvor mye de kommer til å bruke på overganger i sommer vil være avhengig av hvor de til slutt ender opp på tabellen. Det melder Liverpool Echo.