Simone klarte ikke å nyte den internasjonale suksessen

– Nå kan jeg se tilbake og tenke «jøss, så flink du var, Simone».

D'Sound, med vokalist Simone Eriksrud (43) i spissen, gjorde suksess i både Europa og Asia på midten og slutten 90-tallet.

Singelen «All I Wanna Do» toppet blant annet radiolisten i Japan, men Simone klarte ikke å nyte suksessen og oppmerksomheten. I «Hver gang vi møtes» lørdag klokken 20.00 på TV 2 forteller hun om japanturneen og oppmerksomheten som fulgte.

Klarte ikke nyte suksessen

– Vi var i syv byer og jeg kan ikke huske noen av dem. Det var fryktelig slitsomt. Da hadde vi så vidt vært innom topp 10-listen og hatt noen uker med en hit der. Vi var de første som spilte live på MTV i Japan. Men det var ikke sånn jeg hadde forventet meg. Jeg ville at følelsen skulle være at jeg var mer til stede og at det skulle kjennes større, sier hun.

Simone har et helt annet perspektiv på suksess i dag og skulle ønske at hun var i stand til å føle det samme den gang.

– I de årene vi hadde mest suksess, var jeg fremdeles redd for ikke å være god nok. Nå i dag skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke kunne ta til meg alt det positive som skjedde. Nå kan jeg se tilbake og tenke «jøss, så flink du var, Simone. Har du gjort alt det der? Oj, oj, oj, du var jo kjempebra».

– Den største gaven jeg har fått med alder og erfaring, er at jeg klarer å nyte det og sette mer pris på det. Og hver gang det skjer, er det som det skjer på nytt. Jeg håper jeg får et par runder til, sier Simone som er lørdagens hedersperson i «Hver gang vi møtes» klokken 20.00 på TV 2.