Pirlo-perle sendte Juventus videre

En eminent frisparkperle av veteranen Andrea Pirlo (34) sendte Juventus til kvartfinalen i Europaligaen.

VAKKER SCORING: Andrea Pirlos frispark sikret Juventus avansement i Europaligaen mot Fiorentina. (AP Photo/Massimo Pinca)

Frisparkmålet 26 minutter ut i 2. omgang var kampens eneste, og det var akkurat nok siden det første oppgjøret mellom Fiorentina fra Firenze og Juventus fra Torino endte 1-1.

Fiorentina så lenge ut til å skulle avansere på bortemålsregelen etter det mange oppfattet som et svært så defensivt og kjedelig spill som ga Juventus lite rom.

Men med 20 minutter igjen kom endelig scoringen Juventus måtte ha. Hjemmelagets kaptein Gonzalo Rodriguez la Fernando Llorente i bakken like utenfor 16-meteren. Rodriguez ble utvist, og Juventus fikk frispark. Pirlo sendte ballen i en perfekt bue rett i mål, og serielederen kunne feire avansement til kvartfinale. (©NTB)