TIL GODSET: Sead Ramovic gjør comeback i Tippeligaen.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TIL GODSET: Sead Ramovic gjør comeback i Tippeligaen.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Godset henter Sead Ramovic 

Sead Ramovic (35) la opp for to år siden. Nå gjør fotballpensjonisten comeback – i Strømsgodset.

Torsdag formiddag ble det klart at den bosniske sisteskansen signerer en avtale med Godset, skriver Drammens Tidende. 

La opp i 2012
Den frittalende keeperen la egentlig opp etter at han avsluttet kontrakten med Lillestrøm i 2012. 

Ifølge Drammens Tidende har 35-åringen de siste årene bodd i Stuttgart, og har holdt seg i form ved å trene med klubber i området. Men nå har Godset fristet den temperamentsfulle keeperen, som også har fem sesonger i Tromsø bak seg, til et comeback.

De regjerende seriemesterne trenger en backup for førstevalget Adam Larsen Kwarasey, som blant annet blir borte i fem kamper i forbindelse med sommerens fotball-VM. Adam Larsen Kwarasey skal delta i VM-sluttspillet for Ghana.

– Det er overraskende, men samtidig en god signering, med tanke på at Larsen Kwarasey skal spille VM. Jeg har aldri spilt sammen med en spiller med et større konkurranseinstinkt og større ego enn Sead, forteller TV 2 Sportens fotballekspert Ole Martin Årst, som spilte sammen med Ramovic i Tromsø.

Han er imidlertid usikker på hvordan Ramovic takler det å være andrekeeper.

– Det å være andrevalg er en situasjon han har taket dårlig tidligere. Men nå har jo Sead egentlig lagt opp, og får med seg kamper mens Larsen Kwarasey skal spille VM. Jeg føler meg sikker på at Sead kommer til å øke både vinnerinstinktet og intensiteten på Godset-treningene, også blant keeperne, poengterer Ramovics tidligere lagkamerat.

Kontrakt ut sesongen
Ramovic spiste lunsj med sine nye lagkamerater på Marienlyst torsdag og ventes å signere en kontrakt som strekker seg ut kommende sesong i løpet av kort tid.

Det har foreløpig ikke lykkes TV 2 Sporten i å komme i kontakt med Strømsgodsets sportslige leder Jostein Flo for en kommentar til signeringen.