Se Jamie Carraghers hilsen til kreftsyke Mohammed (13) 

– Det er veldig stort at han tenker spesielt på meg. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool svever høyere enn de har gjort på lenge, men for den 13 år gamle Liverpool-supporteren Mohammed Tunc fra Lillesand dukket noe enda mer betydningsfullt opp i posten for noen uker siden. 

Se video i toppen av artikkelen

Der lå nemlig en signert Liverpool-drakt fra selveste Jamie Carragher. Som om ikke det var nok hadde den kreftsyke 13-åringen i tillegg fått en personlig beskjed fra Liverpool-legenden. 

"To Mohammed. Best wishes. You'll never walk alone. Jamie." 

Denne drakten, med hilsen fra selveste Jamie Carragher, dukket opp i posten hos kreftsyke Mohammed.
Denne drakten, med hilsen fra selveste Jamie Carragher, dukket opp i posten hos kreftsyke Mohammed.

– Det er veldig stort. Jeg ble veldig overrasket, og det er ganske spesielt at han faktisk tenker på akkurat meg, sier Mohammed til TV 2 Sporten fra sengen på Rikshospitalet. 

Enorm respons
Historien bak gaven fra England starter tilbake i slutten av januar. Pia Gellein, en venn av familien, twitret et ønske på vegne av Mohammed. Alt 13-åringen ønsket seg var en Liverpool-caps til den dagen håret skulle forsvinne under cellegiftkuren han nå går på. Responsen var overveldende.  

– Jeg skrev jo egentlig bare en tweet fordi moren min spurte om jeg kjente noen Liverpool-supportere som kunne gi bort noe. Så tok det vel egentlig bare helt av etter det, forteller Gellein.

– Plutselig kom det en drakt fra Jamie Carragher i posten. Jeg så ikke den komme, sier 24-åringen.  

En liten gulrot i en tøff periode
Nå sitter Mohammed igjen med en rekke bagger fulle av supporterutstyr. Det varmer i en ellers tøff hverdag på Rikshospitalet. Carragher-drakten var derimot ikke den eneste overraskelsen som ventet. Følgende melding tikket inn på mobilen til Gellein etter twitter-meldingen. 

"Jeg vil du skal fortelle han at han skal få to billetter til en valgfri kamp av meg. Enten halvveis eller når han er ferdig. En gulrot i en tøff periode for han." 

– Det gleder jeg meg veldig til, sier Mohammed som er veldig takknemlig for alt han har mottatt.

All støtten fra ukjente fotballfans har lyst opp tilværelsen til Lillesand-gutten, som også nyter nedturen Manchester United opplever om dagen. 

– Da blir jeg ekstra glad, ler 13-åringen.