UT PÅ TUR...: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tar selfier av seg etter lunsjen på Nasjonalmusset i en sykkeltaxi, i Hanoi, Vietnam onsdag ettermiddag i forbindelse med det offisielle besøket fra 18-21 mars 2014 i Hanoi, Hue og Ho Chi Minh.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
UT PÅ TUR...: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tar selfier av seg etter lunsjen på Nasjonalmusset i en sykkeltaxi, i Hanoi, Vietnam onsdag ettermiddag i forbindelse med det offisielle besøket fra 18-21 mars 2014 i Hanoi, Hue og Ho Chi Minh. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kronprinsparet knipset «selfies» i sykkeltaxi

Kronprinsparet smilte og lo  da de tok sykkeltaxi midt i trafikken gjennom Vietnams hovedstad. Kronprinsparet er på et tre dagers offisielt besøk.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit er i disse dager på et tre dagers offisielt besøk i Vietnam. I dag var de på lunsj med norsk-vietnamesisk næringslivsdelegasjon i det nasjonalhistoriske museum i Vitenams hovedstad Hanoi. «Selfie»-prinsen På vei hjem etter lunsjen tok kronprinsparet et mer uformelt framkomstmiddel tilbake til Hotel Metropole, hvor de bor under oppholdet.