Nå kan du melde deg på ny sesong av «Farmen»

TV 2 leter etter nye deltakere. Er du klar for å kjempe for tilværelsen? Søknadsfrist er 15.april 2014.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I løpet av 2014 skal TV 2 i gang med innspilling av en ny sesong av «Farmen». For tiende gang inviterer vi til en tidsreise 100 år tilbake i tid.

Skriv en personlig søknad via søknadskjemaet på linken under, der du besvarer alle spørsmålene. Aldersgrensen er 18 år. Har du problemer med søknaden eller med å sende inn bilder, send spørsmål til farmen2014@strix.no.

Klikk her for å komme til søknadsskjemaet!

Søknadsfrist er 15.april 2014!

Programredaktør Fredrik Sandahl røper at de allerede er på utkikk etter den neste «Farmen»-gården, og denne gangen går letingen til Vestlandet.

– Til neste sesong ønsker vi at det skal være saltvann. Så vi leter etter en gård langs kysten et sted mellom Ålesund og Stavanger. Vi har noen hemmelige planer for location, men jeg kan røpe at vi drømmer om en vakker gård i Hardanger med frukt og bær produksjon, sier han til tv2.no.

Ønsker relasjoner

Det er ingen tvil om at «Farmen» er et populært realityprogram - i fjor håpet hele 6000 søkere å komme seg gjennom det trange nåløyet.

– Hvem bør søke i år?

– Det er ønskelig at folk har relasjoner til hverandre i en eller annen form. Det kan være alt fra søskenpar, ektefeller, kjærestepar, far og datter, mor og sønn - og gjerne på tvers av generasjoner også, for eksempel bestefar og barnebarn, sier Sandahl.

Programredaktøren legger til at flertallet som melder seg på er under 30 år, og han oppfordrer spesielt at de som er 30 pluss tar utfordringen.

– Vi ser at mange som søker speiler seg i vinneren året før, men det vi ønsker er folk som tør å by på seg selv.