– Jeg håpet han skulle gjøre den «Fairytale»-aktig

Sjekk om Rybak innfridde Simones ønske i «Hver gang vi møtes».

Simone Eriksrud (43), tidligere Simone Larsen, er artist og vokalist i bandet D'Sound.

Lørdag klokken 20.00 skal hun hylles av «Hver gang vi møtes»-kollegene Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Øivind «ELG» Elgenes, Samsaya og Alexander Rybak på TV 2.

– Håpet han skulle gjøre den «Fairytale»-aktig

Alexander Rybak (27) har hentet frem en låt fra D'Sound «Spice Of Life» fra 1997 og fremfører «Smooth Escape». Simone hadde på forhånd håpet at Alexander skulle bringe et hint av «Fairytale» i versjonen, og den unge artisten innfridde.

– Fyren er jo et fyrverkeri av en utøver, og jeg elsket den versjonen. Jeg hadde håpet at han skulle gjøre den «Fairytale»-aktig, og det var akkurat det han gjorde. Jeg var salig etterpå, sier Simone til TV 2.

Simone skrev sangen mens hun var på besøk hos sin tyrkiske fars familie i Indonesia og hadde hjemlengsel til Oslo og utelivet. 

– Jeg hadde så lyst til å dra tilbake til Oslo og danse og flørte og drikke drinker.

HYLLES: Simone Eriksrud hylles i «Hver gang vi møtes» lørdag klokken 20.00 på TV 2.
HYLLES: Simone Eriksrud hylles i «Hver gang vi møtes» lørdag klokken 20.00 på TV 2.

Lang karriere

Simone Larsen startet sin musikalske karriere med D'Sound i 1994. Bandet platedebuterte tre år senere med «Spice Of Life» som ble utgitt i 12 land og fikk syv singler på hitlistene. I 1998 vant D'Sound Spellemannpris for «Beste Popgruppe».

D'Sound har turnert i både Europa og Asia og har gitt ut ti plater. I 2005 ga Simone ut soloplaten «The Last Days And Nights» som ble Spellemann-nominert.