LUKKER ØYNENE: Diego Costa lukker øynene etter at han har scoret. Chelseas spisser ser ut til å lukke dem når de har muligheten til å score.
LUKKER ØYNENE: Diego Costa lukker øynene etter at han har scoret. Chelseas spisser ser ut til å lukke dem når de har muligheten til å score.

Fotballryktene: Kan denne spissen score mål for Chelsea?

Og Premier League-manager kan få sin egen sønn som motstander neste sesong.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt noen måneder igjen, men forberedelsene til neste sesong er allerede i full gang rundt omkring.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

«He scores when he wants», er en tekstlinje engelske supportere ofte bruker i sangen til toppscoreren sin. Men på Stamford Bridge har man ikke hørt den denne sesongen. Kanskje fordi kvartetten Fernando TorresSamuel Eto'oDemba Ba og André Schürrle til sammen har scoret 20 mål? Fire mål færre enn Luis Suarez har scoret alene. Men en som ser ut til å score når han vil er Atletico Madrids Diego Costa. Ifølge Metro har nå Jose Mourinho plassert brassespanjolen øverst på ønskelisten. Håpet er at 25-åringen kan gjøre noe med at Stamford Bridge nå regnes som en kirkegård for tidligere storscorere. 

En annen spiss som skal være ønsket av Chelsea er Bayern Münchens Mario Mandzukic. Kroaten er toppscorer i Bundesliga, men virker likevel ikke å være i Pep Guardiolas langtidsplaner. I hvert fall ikke når Robert Lewandowski ankommer Allianz Arena. Det er forventet at han vil forsvinne i sommer, og Premier League-trioen Arsenal, Manchester United og Chelsea skal alle være på frierferd i München, skriver Daily Express.

Men Mourinho kikker ikke bare på spisser. Ifølge talkSPORT skal portugiseren ha et godt øye til Lazios Senad Lulic. 28-åringen, med klengenavnet «Toget», er en anvendelig herremann. En høyrefotet spiller, som liker seg best på venstresiden. For Bosnia-Hercegovina spiller har han spilt mye venstreback, mens i Lazio brukes han mest på midtbanen. Inter og Juventus skal også være interessert i Lulic.

Sunderland-manager Gustavo Poyet avsluttet sin aktive karriere i Tottenham, men ingen på White Hart Lane fikk med seg at uruguayaneren hadde en sønn som kunne spille fotball. I stedet havnet Diego Poyet i en annen London-klubb. Nå som 18-åringen har gjort seg bemerket som en av Charltons beste spillere i Championship, så har Spurs-ledelsen fått øynene opp for Poyet junior. Den gode nyheten for talentspeiderne til Tottenham er at Poyet er uten kontrakt til sommeren, så han vil ikke koste skjorten å hente. Den dårlige nyheten er at Barcelona og Inter også viser interesse for den offensive midtbanespilleren. Til og med innenfor bygrensene i London får de konkurranse. Både West Ham og Fulham vil ha Poyet, skriver Daily Express.

– Uflaks, sa Severin Suveren da han falt og brakk foten på påskefjellet. Det samme har Tottenham-fansen sagt år etter år når man har havnet utenfor topp fire, og ikke har fått plass i Champions League. Bare en gang på de 22 gangene turneringen er blitt arrangert, har de liljehvite fått være med. Nå begynner klubbens egne stjerner å innse at dersom de skal få prøve seg i turneringen, så må de prøve seg andre steder. Ifølge London Evening Standard teller både Jan Vertonghen og Hugo Lloris på knappene om de vil leke med de beste eller fortsette å spille torsdagsfotball på White Hart Lane.

Arsenal-fansen er stort sett delt i to leirer. Dem som står under fanen «In Arsene we trust» og dem som mener at Arsene Wenger er antikvarisk og bør stilles ut på Madame Tussauds. Franskmannen skal være klar til å signere en ny toårskontrakt med The Gunners. Han vil da være 66 år når den går ut. Som kjent er det først da livet tar til, og man kan gjøre som man vil. Og hvis Wenger da vil flytte hjem til Frankrike og nyte pensjonisttilværelsen sin, så kan Everton-manager Roberto Martinez bli hans erstatter på Emirates Stadium. Daily Star skriver at Arsenal-ledelsen er imponert over det spanjolen har fått til i både Swansea og Everton, og at han forfekter en spillestil som ligger tett opp mot Arsenals.

Robin van Persie hevdet i sin tid at han forlot Arsenal for Manchester United for å vinne trofeer. Men nå viser det seg at det likevel ikke er titler som motiverer nederlenderen. For nå går nemlig van Persie ut og hevder at han er strålende fornøyd med tingenes tilstand på Old Trafford og at David Moyes gjør en utrolig god jobb, skriver Manchester Evening News. Van Persie har aldri vært lenger unna en tittel, verken i Feyenoord eller Arsenal, enn han er denne sesongen. Nå vil han til og med forlenge kontrakten sin. Og dersom han får mer i lønn enn Wayne Rooney, så blir han sikkert til han fyller 40.

Og det kommer godt med for Manchester United, for Edinson Cavani gjør det helt klart at han ikke kan tenke seg noen overgang til klubben i sommer. Ifølge Metro er han svært godt fornøyd med livet i Paris, og ser ikke Manchester som noe alternativ.

Andrija Vukcevic kunne vært Manchester City-spiller. Men etter å ha hatt montenegrineren på prøvespill da han var 14 år, mente de at han ikke ville bli noe. Nå er han blitt 17 år og storklubbene ligger langflat etter venstrevingen. Både Juventus og Monaco har jevnlig speidere på plass for å kikke på guttungen, skriver Daily Star.

Lite tyder på at Edin Dzeko spiller i Manchester City neste sesong. Bosnieren er prioritert bak Sergio Agüero og Alvaro Negredo av manager Manuel Pellegrini, og når han har fått sjansen, så har Dzeko vartet opp med noen spektakulære bommer denne sesongen. I sine år i City, har han flere ganger ytret ønske om at klubben skulle hente hans landsmann Miralem Pjanic. Nå vil Roma prøve å utnytte vennskapet deres til å lokke Dzeko motsatt vei og til en tilværelse i den evige by, skriver Tutto Mercato.

Roma har flere Premier League-spillere i kikkerten. Newcastle-backen Mathieu Debuchy spilte under Roma-trener Rudi Garcia i Lille. Og nå vil Garcia at de to skal ta opp igjen vennskapet. Også Bayern München har vist interesse for 28-åringen, melder talkSPORT.

Newcastle ble beskrevet som en klubb for spillere uten ambisjoner av Montpellier-president Louis Nicollin. Men det stopper ikke The Magpies fra å gjøre et nytt fremstøt overfor Montpelliers største stjerne Remy Cabella, skriver Daily Star. Cabella har fått et løfte av Nicollin om at han får forlate klubben dersom det kom en ambisiøs klubb på banen og ville ha ham. Men det spørs om Montpellier-presidenten vil se det som et ryktebrudd å si nei til Newcastle.