Atle Antonsen (44) barberte hodet på sønnen til filmrolle

– Dette er ikke en far verdig.

Atle Antonsen (44) har rollen som en smellfeit slesk nordlending i den kinoaktuelle filmen «Doktor Proktors prompepulver» . I rollen som en ung Herr Thrane spiller sønnen til Antonsen, Kasper Antonsen (15).

Barberte sønnen

Kasper Antonsen (15) er sønnen til Atle og har spilt sin far også i suksess-serien Dag på TV 2.  

SKAMKLIPPET: Her er resultatet etter at Antonsen junior måtte klippe seg.
SKAMKLIPPET: Her er resultatet etter at Antonsen junior måtte klippe seg.

I «Doktor Proktors prompepulver», spiller han en yngre utgave av Herr Thrane og da måtte far trå til med barbermaskinen.

– Sønnen min som ligner på meg spiller min rollefigur som ung. Det var verre da jeg måtte barbere hodet hans også.

Han er en fyr på 14 år, når jeg så han ferdig da tenkte jeg hva er det jeg har gjort nå, dette er ikke en far verdig, avslutter Antonsen til TV 2.

Hentesveis

Herr. Thrane har også en imponerende hentesveis i filmen. For å skape denne, måtte Antonsen lide litt i fjor sommer.  

– Jeg måtte barberer halve hodet, og jeg sparte jeg veldig lenge, for det er mitt eget hår.  Jeg gikk rundt og så ut som en idiot.

170 kilo

Atle Antonsen måtte polstres godt for å spille den 170 kilo tunge nordlendingen, og mener at han har naturlige anlegg for å spille slike roller.

– Jeg er glad for de som påpeker at de legger merke til at jeg er bygd litt ekstra ut. Jeg har på meg en raus «fatsuit».  

– Men i halsen har jeg ikke gjort annet enn å ta på meg en snipp størrelse 40, da får jeg frem en del deilig «kjakafett». Jeg har et ansikt som kan kle en fyr på 170 kilo, ler Atle til TV 2.