BETALER OPERASJONEN: Familien til lille Erik ba om sko og en kamptrøye. Cristiano Ronaldo ga mye mer. Foto: NTB scanpix/Twitter
BETALER OPERASJONEN: Familien til lille Erik ba om sko og en kamptrøye. Cristiano Ronaldo ga mye mer. Foto: NTB scanpix/Twitter

Ronaldo betaler operasjonene til Erik (10 måneder)

Real Madrid-stjernen overrasket etter å ha blitt spurt om å bidra med et par sko og en trøye.

Moren til 10 måneder gamle Erik Ortiz Cruz trengte omtrent 500 000 kroner til sønnens operasjoner, og ba Cristiano Ronaldo om et par sko og en kamptrøye.

Real Madrid-stjernen svarte med å gjøre som han ble bedte om. Han donerte et par par sko og en kamptrøye for lille Erik, men han ga seg ikke med det. 

Han betaler også operasjonene for den ti måneder gamle gutten med det samme han er i gang, skriver AS

30 epileptiske anfall hver dag

Lille Erik lider av kortikal dysplasi, en forstyrrelse i hjernen som forårsaker omtrent 30 epileptiske anfall hver dag.

Det eneste som kan hjelpe den lille gutten er kirurgi, og regningen for inngrepene som må gjøres er altså på hele 500 000 kroner. 

Hjalp kreftsyk niåring

Tidligere er det blitt kjent at Cristiano Ronaldo har betalt sykehusregningene for en kreftsyk gutt. 

Ni år gamle Nuhazet fikk den tyngste beskjeden fra legen sin etter to års kamp mot kreften. Det var ikke mer de kunne gjøre for ham på sykehuset. 

Da dro foreldrene og Nuhazet fra Las Palmas til Madrid, så de kunne oppfylle hans drøm om å se Real Madrid. Etter kampen fikk han også hilse på Cristiano Ronaldo. 

Da tilbød han seg å betale for en undersøkelse hos Madrids beste spesialister.

– På sykehuset ga de oss tre alternativer: å gjøre ingenting, utføre tester eller sende en vevsprøve til USA så de kunne sørge for en personlig medisinering, uttalte Nuhazets far ifølge Aftonbladet. Familien valgte det siste alternative for sønnen, etter Ronaldos flotte gest.

Cristiano Ronaldo er verdens best betalte fotballspiller, og har selvsagt nok å avse, men hans støtte til de som trenger det viser vel at gullballvinneren også har et hjerte av gull.