FORLOVET SEG: De siste årene har vært et nesten uvirkelig skademareritt for Stuart Holden, men nå har han endelig noe å juble for. Foto: twitter.com/stuholden
FORLOVET SEG: De siste årene har vært et nesten uvirkelig skademareritt for Stuart Holden, men nå har han endelig noe å juble for. Foto: twitter.com/stuholden

Endelig har fotballens mest uheldige noe å juble for

Konstant langtidsskadede Stuart Holden forlovet seg. 

Stuart Holden (28) spilte noen fantastiske kamper for Bolton i Premier League etter overgangen fra Houston Dynamo den 25. januar 2010.

Spesielt i 2010/11-sesongen imponerte amerikaneren, som ble kåret til årets spiller i Bolton. Det ble han til tross for at sesongen hans var over allerede 19. mars, da en kneskadet sørget for seks måneder på sidelinjen for Holden. 

Mareritt

Det skulle bli starten på et langvarig mareritt for midtbanespilleren. 

Han kom tilbake og spilte en ligacupkamp Bolton vant 2-0 mot Aston Villa den 20. september 2011, men etter å ha kommet seg gjennom samtlige 90 minutter kom et nytt tilbakeslag. 

Holden måtte opereres igjen, hele sesongen røk, og det endte også forferdelig for Bolton som rykket ned til Championship etter elleve år i Premier League. 

Det tok nesten ett år og fire måneder før Stuart Holden var tilbake på banen igjen. Den 15. januar 2013 fikk han et innhopp da Bolton slo ut Sunderland i FA-cupen.

For Holden ble det sporadisk spill og et utlån til Sheffield Wednesday på tampen av 2013-sesongen. Han spilte seg inn på det amerikanske landslaget igjen, og ble tatt ut til å spille Gold Cup.

USA tok seg til finalen, Stuar Holden spilte fra start og USA vant. Men for Holden tok finalen slutt etter 23 minutter. Kneet sa god natt. Igjen. 

Det ble klart at han kom til å mistet brorparten av denne sesongen også, men forrige uke gjorde han comeback for Boltons U21-lag. 

30 minutter tok det, før han gikk ned for telling og tok seg til kneet. Og tirsdag kom meldingen fra Bolton om Holden nok en gang er ute i seks til ni måneder etter å ha gjennomgått enda en kneoperasjon. 

Forlovet seg

Fotballens aller uheldigste trenger imidlertid ikke å deppe hele tiden. Motgangen på banen ville vært vanskelig for de fleste å takle, men Holden kan trøste seg med at det står så mye bedre til på hjemmebane. 

På twitter deler han nemlig nyheten om at han og hans vakre kjæreste Karalyn West har forlovet seg.  

– En bedre nyhet er at jeg er oppspilt over at jeg skal tilbringe resten av livet med deg, Karalyn West, skriver han på Twitter. 

Det er bare å håpe at kjærligheten er langt sterkere enn Holdens kne, og at det neste comebacket ender med suksess på banen for den kronisk skadeforfulgte 28-åringen.