– Jeg blir kjempelei meg når jeg leser kritikk 

Sigrid Bonde Tusvik er ikke immun mot kommentarfelt og Twitter-meldinger.

Komiker og programleder Sigrid Bonde Tusvik (33) er kjent for å være frittalende og vågal, men innrømmer i talkshowet «Else» at hun tar seg nær av negative kommentarer om henne på Twitter og i kommentarfelt på nett.

– Jeg blir kjempelei meg når jeg leser kritikk fordi det er på en måte noe sannhet i det. De sier noe man er redd for at folk skal tenke, og så sier de akkurat det du er redd for at folk skal si. Så jeg blir kjempe-kjempelei meg, sier hun og ler litt oppgitt.

– Men det er veldig fint, fordi man er jo gal hvis man ikke blir lei seg av kritikk.

Hun forteller videre at hun ikke oppsøker kritikken, for det kaller hun ren selvpining.

– Jeg tenker heller at jeg ikke vil se at folk hater meg. Av og til når man scroller nedover Twitter så ser man ofte hatmeldinger, og da husker man bare den meldingen blant 40 hyggelige, sier Tusvik.

Snakket med hekleren

Da hun nylig gjorde en stand-up-opptreden på Parkteateret i Oslo, ropte en dame i salen «du er ikke morsom!» før vedkommende snudde seg bak til de øvrige publikummerne for støtte og sa «synes dere hun er morsom?!».

– Hun ble kasta ut, men så møtte jeg henne rett etterpå og da så hun meg rett i øynene og sa «du er ikke morsom». Jeg sa «uff, det er så fælt at du ikke synes jeg er noe morsom. Jeg skammer meg veldig for at du ikke synes det». Men du kan ikke være frekk i kjeften som meg for så å bli kjempesnurt for at noen ikke synes du er morsom, sier Sigrid i «Else» som sendes tirsdag klokken 22.40 på TV 2.

I tillegg til Sigrid Bonde Tusvik er også Vibeke Løkkeberg og OnklP gjester i «Else».