78-åring levde i flere uker med sine døde ektemann i sengen

Alabama-kvinnen, som lider av Alzheimer, skjønte ikke noe da politiet banket på døren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tragiske historien meldes i flere amerikanske aviser natt til tirsdag, norsk tid. 

Ifølge NBC News, oppdaget politiet ved en tilfeldighet at ektemannen til den eldre kvinnen fra delstaten Alabama i USA, lå livløs i sengen til paret. 

78-åringen har Alzheimers-sykdom og var selv i en svært dårlig helsetilstand da politiet kom til stedet. 

Tragisk syn 

Venner og familie til ekteparet Kirby hadde ikke hørt noe fra dem på lang tid, og sendte en bekymringsmelding til politiet som dro for å sjekke om alt stod bra til. De møtte et tragisk syn da de omsider måtte bryte seg inn i huset. 

78 år gamle Doris Kirby forsto ikke hvorfor politiet skulle ta seg inn i boligen. I huset fant politiet hennes avdøde ektemann, Jessie Claude Kirby, liggende i sin egen seng. Rettsmedisineren på stedet fastslo at Kirby døde av naturlige årsaker for nærmere fire uker siden. 

Også to hunder ble funnet utsultet og døde. Helsetilstanden til Doris Kirby var så alvorlig at hun ble fraktet til sykehuset i hjembyen Decatur. 

Ifølge naboer kom ekteparets sønn til stedet idet en ambulanse kjørte moren til sykehus, og han fikk først da vite at faren hadde vært død i flere uker. 

Sjokkerte naboer forteller til TV-kanalen WAFF48News at de har kjent paret i flere tiår, men hadde ikke sett dem på lenge.