LAGVENNINNER: Her er Anja og Gro Hammerseng-Edin på banen sammen i cupfinalen mot Stabæk i 2012. Foto: Audun Braastad.
LAGVENNINNER: Her er Anja og Gro Hammerseng-Edin på banen sammen i cupfinalen mot Stabæk i 2012. Foto: Audun Braastad.

Hammerseng-Edin har bestemt seg

Ekteparet forlenger trolig med Larvik.

Larvik/Oslo (TV 2):

– Nå har vi jo røket ut av Champions League, så da er jeg enda mer lysten på å være her. Så jeg håper jeg får lov til å bli noen år til, sier Anja Hammerseng-Edin til TV 2.

Forrige uke offentliggjorde den tidligere Storhamar-spilleren som har to sesonger bak seg i Larvik, at hun at hun tar en pause fra landslaget for å tilbringe mer tid sammen med sønnen Mio (2).

Les også: Anja Hammerseng-Edin tar pause fra landslaget

– Satser for fullt i Larvik
Men selv om kontrakten hennes med vestfoldingene går ut etter denne sesongen har hun ikke tenkt på trappe ned på klubbhåndballen.

– Jeg er så gira på å spille håndball, og bli enda bedre på det. Så akkurat nå satser jeg for fullt i Larvik, og håper som sagt at jeg kan være her litt lenger, understreker hun.

Det har en god stund vært spekulert i om ekteparet ville flytte til sitt hus på Gjøvik og signere for Storhamar etter denne sesongen. Klubbens daglige leder la ikke skjul på sin begeistring for håndballparet tidligere i år. 

– Vi er meget interesserte. Selvfølgelig. De bringer med seg en hel haug med erfaring som vi selvfølgelig kan dra nytte av, sa Storhamars daglige leder, Erik Stensrud til TV 2 i januar. 

Det meste tyder på at paret blir
Men det meste tyder nå på at paret blir i Larvik. Etter det TV 2 erfarer gjenstår nå kun små detaljer før kontraktene kan underskrives. 

– Jeg er positiv til å spille i Larvik noen år til, men velger å ikke si noe sikkert før jeg har skrevet under en kontrakt, sier Gro Hammerseng-Edin.

– Men det er absolutt ikke noe du ser bort ifra?

– Nei, jeg trives veldig godt, og jeg er stolt av å være en del av den klubben her, understreker 33-åringen.

Les også: Hammerseng-Edin: – Heidi har holdt meg våken i mange netter