Mamma arrestert for å ha knivdrept sine tre barn i Italia

Bare et døgn etter at mannen sa han ville skilles, tok hun livet av alle barna.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i den norditalienske byen Lecco har pågrepet en mor som har innrømmet å ha stukket sine tre små døtre i hjel med kniv.

Kvinnen, som er albansk statsborger, ble pågrepet etter at de fant de døde kroppene til jentene på tre, ti og 13 år søndag morgen. Det forteller oberst Rocco Italiano i Lecco-politiet til nyhetsbyrået Associated Press.

Foreldrene til jentene skulle skilles. Så sent som i går reiste faren fra Lecco, som ligger nord for Bergamo og Milano, hjem til Albania. Moren var arbeidsledig.

Familien hadde bodd i Italia i mellom 13 og 14 år. Familien levde ifølge den anerkjente avisen Corriere della sera i «ekstrem fattigdom».

– De hadde økonomiske vanskeligheter, men det kan overhodet ikke forsvare disse handlingene, sier Italiano.

Politiet rykket ut til den pågrepne kvinnens hus tidlig søndag morgen, etter meldinger fra en nabo som hadde hørt skrik. Corriere della sera skriver at kvinnen satt blodig på trappen foran huset, nærmest i en døs.

Bruddet mellom den 37 år gamle kvinnen og ektemannen var ifølge italiensk presse dramatisk. Etter at han fredag kveld var ferdig med sitt skift i en annen by, kjørte han hele natten til Bari for å si til kvinnen at han ville skilles.

Paret skal imidlertid ha vært separert de siste årene.

Kvinnen og barna var muslimer, men fikk økonomisk hjelp av den katolske stiftelsen Caritas.

Saken oppdateres.