ADIOS CHELSEA? Fernando Torres` dager i Chelsea kan være talte etter denne sesongen. Nå kan Milano bli neste stopp for spanjolen.
ADIOS CHELSEA? Fernando Torres` dager i Chelsea kan være talte etter denne sesongen. Nå kan Milano bli neste stopp for spanjolen.

Fotballryktene: – Torres på vei til italiensk storklubb

Og Liverpool jakter en tidligere Queens Park Rangers-spiller. 

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt noen måneder igjen, men forberedelsene til neste sesong er allerede i full gang rundt omkring.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Å påstå at Fernando Torres har vært en kjempehit i Chelsea etter overgangen fra Liverpool i januar 2011 vil nok være en overdrivelse. Nå kan spanjolen være på vei vekk fra serielederen. I følge Daily Mail skal Inter være villig til å betale de drøyt 200 millionene Chelsea krever for spissen. 

Den sovende italienske kjempen har tilsynelatende bestemt seg for å rette fokuset mot Premier League når nye spillere skal hentes. Nemanja Vidic har allerede signert for Milano-klubben, mens Lukas Podolski også kan være på vei til Giuseppe Meazza. 

En som kan være på vei fra Milano og til London er Riccardo Montolivio. Midtbanespilleren skal nemlig være på radaren til Arsenal, melder Daily Express. Men The Gunners vil få konkurranse fra blant annet Borussia Dortmund og Atletico Madrid i kampen om 29-åringens signatur. 

LIVERPOOL NESTE: Dani Parejo kan være aktuell for en retur til engelsk fotball.   AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV
LIVERPOOL NESTE: Dani Parejo kan være aktuell for en retur til engelsk fotball. AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV

Brendan Rodgers ønsker å forsterke midtbanen og Valencias Daniel Parejo skal være mannen nord-iren vil ha, hevder Daily Star. 24-åringen har vært et lite lyspunkt i en ellers så svak sesong for laget fra den spanske østkysten.

Spanjolen har vært innom engelsk fotball før, men låneoppholdet i Queens Park Rangers for seks år siden var alt annet enn vellykket. 

Det ligger an til å bli et walisisk bikkjeslagsmål om Jefferson Montero. Karen fra Ecuador tjener for øyeblikket til salt i grøten i meksikanske Monarcas Morelia. Nå ønsker Swansea å få til en avtale med spilleren før han skal spille VM i Brasil til sommeren. Vingen skal ha en prislapp på rundt 40 millioner kroner, skriver The Mirror

Cardiff var svært interessert i spilleren i det forrige overgangsvinduet, men Ole Gunnar Solskjærs klubb var da ikke villig til å punge ut det Monarcas Morelia krevde.