Fikk flashback da han så «Hver gang vi møtes»

Magnus Grønneberg (46) savner ikke TV 2-programmet.

CC Cowboys' Magnus Grønneberg (46) husker sin deltagelse i «Hver gang vi møtes» i fjor med stor glede, men er glad han ikke skal være med igjen.

«Flashback»

Magnus Grønneberg har for tiden full fokus på sin rolle i den romantiske kinomusikalen «Ta meg med», men har fått med seg oppstart av ny sesong av «Hver gang vi møtes».

 – Jeg har sett og fikk et merkelig flashback. Jeg har jo vært på gården og jeg vet jo akkurat hva de driver med. De spiser, synger og koser seg, så jeg ønsker de lykke til.

Savner du å være med?

– Nei jeg gjør ikke det, jeg er glad å ha vært med og glad jeg slipper.  Sånne gjentagelser er jeg ikke hypp på , man må videre i livet, sier Magnus til TV 2.

«Harry»

Et av de største øyeblikkene som tok Magnus Grønneberg skikkelig på senga i fjor var da kollega og deltager Ole Paus, fremførte en av CC Cowboys aller mest kjente låter, «Harry».

– Det tok meg helt på senga. Dystert tungt og mørkt, det var kjempekult.  

Det som var «Min dag», å få lov til å sitte på enden av bordet og bli hyllet, få bestemme hva som skal spises, hva vi skal leke. Og på toppen av det skal de synge mine sanger, det er et stekt minne, avslutter Magnus til TV 2.