VIL SLÅ TILBAKE: I et åpent brev til Manchester Uniteds sesongkortholdere lover David Moyes at han vil lede klubben suksess i fremtiden.
VIL SLÅ TILBAKE: I et åpent brev til Manchester Uniteds sesongkortholdere lover David Moyes at han vil lede klubben suksess i fremtiden.

Moyes med åpent brev til fansen

– Alt vi har vært gjennom vil gjøre oss til en bedre og sterkere klubb, tror Manchester Uniteds pressede manager David Moyes.

Regjerende seriemester Manchester United opplever en krise-sesong under sin nye manager David Moyes.

LES OGSÅ: Ferguson: – Det eneste Moyes trenger er tid

Laget er slått ut av ligacupen, FA-cupen og ligger helt nede på en 7. plass på tabellen – hele 18 poeng bak ledende Chelsea. 

Etter 0-2-nederlaget mot greske Olympiakos i åttedelsfinalen i Mesterligaen forrige uke, har kritikken haglet mot manager David Moyes – også fra egne fans.

BREV TIL FANSEN: I dette brevet lover David Moyes å slå tilbake. Foto: Twitter.com
BREV TIL FANSEN: I dette brevet lover David Moyes å slå tilbake. Foto: Twitter.com

– Visste jobben ville bli en utfordring
Nå har Moyes tatt bladet fra munnen og svart fansen i et åpent brev til Manchester Uniteds sesongkortholdere.

– Jeg visste at denne jobben ville bli en stor utfordring da jeg tok den. Den vanskelige sesongen var ikke noe jeg hadde sett for meg, og det tror jeg er tilfelle for dere supportere også. Både mine spillere, støtteapparat og meg selv er desperate etter å gjøre opp for det, skriver Moyes i brevet som har tittelen «A Word from the Boss».

Skotten, som tok over etter managerlegenden Sir Alex Ferguson i fjor sommer, oppfordrer alle som er knyttet til Manchester United om å stå sammen.

– Overalt hvor jeg går, har personer utenfor klubben noe å si om Manchester United. Men vi har hele tiden stått sammen under noen virkelig tøffe perioder denne sesongen. Og jeg tror virkelig at vi til slutt vil komme styrket ut av våre erfaringer, mener Moyes – før han slår fast:

– Alt vi har vært gjennom vil gjøre oss til en bedre og sterkere klubb i fremtiden.

– Skal gjøre alt som står i vår makt
Moyes sa foran årets sesong at ambisjonene var å forsvare Premier League-gullet. Det ser han nå blir vanskelig.

– I løpet av de siste årene har dere sett noen strålende vinnerlag her. Med tiden har jeg absolutt ingen som helst tvil om at vi igjen vil se store triumfer her. Et stort skritt på veien er å gjenskape Old Trafford til det fortet det en gang var. Vi vil gjøre alt som står i vår makt til å levere positive prestasjoner og resultater, forsikrer Moyes i det åpne brevet.

Manchester United møter lørdag West Brom på bortebane. Kampen sendes direkte på TV 2 Premium og TV 2 Sumo fra klokken 13.45

DEBATT:
Tror du David Moyes kan snu motgangen for Manchester United? Ta debatten i kommentarfeltet under!