Snek seg inn forbi russisk blokade - se unike bilder 

To ukrainske journalister klarte å komme seg forbi sperringene til de blokkerte skipene i Sevastopol, under dekke av å komme med mat. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har i dag fått tak i eksklusive bilder fra de tre ukrainske marineskipene, to overflatefartøy og en u-båt, som ligger blokkert av russiske styrker ved havnen i Sevastopol.

Bildene er tatt av de ukrainske journalistene Oleksandr Albinskiy og Oleksii Simakov fra TV kanalen STB.

Onsdag klarte de to å snike seg gjennom russiske sperringer, og filme livet om bord på fartøyene. De ga seg ut for å komme med mat og vann til gastene. 

De to er blant få ukrainske journalister som har klart å kommer seg forbi militsens veisperringer inn til Krim med tv-utstyr intakt.

Det er også flere miliærbaser på land som er under russisk beleiring. Onsdag kalte de ukrainske soldatene på flybasen i Belbek inn til en pressekonferanse, for å fortelle om situasjonen de var i. De mange journalistene som var møtt opp ble bryskt stanset av russiske styrker, og fikk aldri komme inn på basen. 

På telefon torsdag forteller ukrainske soldater om hvordan de ved flere anledninger er oppringt av russerne, med beskjed om å overgi seg, ellers vil de bli stormet. 

Soldatene forteller at sjefen for avdelingen nærmest har fått nervøst sammenbrudd, men at de likevel klarer å holde moralen oppe. 

Ved flybasen i Belbek forteller de ukrainske soldatene at ektefellene smugler inn mat til dem nattestid.