Wilshere ute i seks uker etter denne smellen

Skadet seg i landskamp, men spilte videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dårlige nyheter for Arsenal-fansen før den uhyre spennende Premier League-innspurten. Klubben bekrefter på sine hjemmesider at midtbanespiller Jack Wilshere er ute i seks uker etter smellen han fikk i onsdagens landskamp mot Danmark.

22-åringen har pådratt seg et brudd i et bein i venstrefoten og må belage seg på seks uker på sidelinjen. Arsenal opplyser at Wilshere ikke har vært skadet i samme området av venstrefoten tidligere.

Det spørs om nyheten faller i god jord hos Arsenal-manager Arsenè Wenger. Wilshere ble liggende å vri seg i smerte på Wembley-gresset etter sammenstøtet med Daniel Agger ti minutter ut i kampen. 

Englands landslagssjef Roy Hodgson kallet på Adam Lallana for å bytte ut Wilshere, men midtbanestrategen til Arsenal ble værende på banen. Wilshere spilte videre og ble byttet ut drøyt timen ut i kampen. 

England vant kampen mot Danmark etter scoring av Daniel Sturridge.

Arsenal ligger for øyeblikket på tredjeplass i Premier League - fire poeng bak ligaleder Chelsea. «Gunners» har tøffe kamper i vente - Tottenham, Chelsea, Swansea og Manchester City er motstandere i ligaen i mars. I tillegg byr Everton i FA-cupen og Bayern München i Mesterligaen på vanskelige kamper for rødtrøyene.