KAN HAVNE I UNITED: Radamel Falcao kan havne i Manchester United som del av en byttehandel som vil ta Robin van Persie til Monaco. (AP Photo/Lionel Cironneau, File)
KAN HAVNE I UNITED: Radamel Falcao kan havne i Manchester United som del av en byttehandel som vil ta Robin van Persie til Monaco. (AP Photo/Lionel Cironneau, File)

Fotballryktene:
– Monaco vil bytte Falcao mot van Persie

Og Jose Mourinho vil hente Real Madrid-stjerne til Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotballsesongen går ubønnhørlig mot slutten i de store ligaene i Europa.

Det er fortsatt noen måneder igjen, men forberedelsene til neste sesong er allerede i full gang rundt omkring.

TV 2 Sporten vil gi deg daglige drypp fra hva som dukker opp på ryktefronten.

En som trolig kommer til å figurere ofte på ryktebørsen fremover er Robin van Persie. Ifølge Ronald de Boer har nå Manchester United-spissen kommet med krav om stjernesigneringer dersom han skal bli værende i klubben, skriver TalkSPORT. En fremgangsmåte som ikke er helt ukjent for van Persie. Han skal ha gjort det samme i Arsenal. Stilte krav om konkrete signeringer og spillere som skulle selges for at han skulle bli værende. I stedet valgte da Arsene Wenger å kvitte seg med en spiller som trodde han var større enn klubben.

Skulle David Moyes komme til samme konklusjon. At faktisk Manchester United er større enn Robin van Persie, så kan Monaco bli neste destinasjon for nederlenderen. Ifølge Tuttosport skal monegaskerne være åpen for en byttehandel hvor Radamel Falcao går til Manchester United, mens van Persie og noen kofferter med penger går andre veien. Juventus ønsket å hente nederlenderen da han forlot Arsenal, men hadde ikke råd da og har neppe råd nå.

En annen angriper som har mistet troen på fremtiden i Manchester United er Javier Hernandez. «Den lille erten» er lei av å sitte på benken, skriver Daily Mirror. Tottenham, Inter og Juventus skal alle være interessert i meksikaneren.

Med Nemanja Vidic klar for Inter og Rio Ferdinand godt plassert på tribunen, begynner det å bli tynt i de bakre rekker for Manchester United. Og ting tyder nå på at Moyes planlegger å få inn litt ungt blod i forsvaret. Ifølge Daily Express ønsker skotten nå å hente Mattia De Sciglio fra AC Milan. 21-åringen kan spille på begge sidebacker. At Vidic allerede har signert for Inter, kan føre til at Wayne Rooney allerede nå overtar kapteinsbindet han skal være lovet i hans nye kontrakt, skriver Daily Star.

Chelsea-manager Jose Mourinho ga Raphael Varane sjansen da han var sjef i Real Madrid. Nå ønsker han å hente den franske unggutten til England, skriver The Sun.

Arsenal og Tottenham var begge interessert i den brasilianske playmakeren Bernard i sommer, men 21-åringen valgte å gå til ukrainske Sjakthar Donetsk. Nå begynner midtbanespilleren å føle seg utrygg i Ukraina, og vil gjerne bort fra landet, skriver Daily Express. Men Bernard tviler på at Sjakthar Donetsk lar ham gå nå selv om det skulle bryte ut krig i landet.

Liverpool og Everton har begge hatt speidere i Spania for å kikke på Levante-keeper Keylor Navas denne sesongen. Men nå skal ifølge TalkSPORT også AC Milan ha fått øynene opp for landslagskeeperen til Costa Rica.

Inter er interessert i det meste som kan krype og gå av spisser. Bare Rodrigo Palacios av lagets spisser virker å være i stand til å score mål, og nå vil de ha inn noe nytt til neste sesong. Tuttosport skriver at de nå vil hente Bafetimbi Gomis fra Lyon til sommeren. 28-åringens kontrakt går ut etter sesongen, og han kan gå gratis.

Den kroatiske landslagsspissen Ivica Olic er også bosmanspiller til sommeren. Nå røper Wolfsburg-spissen at han trolig spiller for Stoke neste sesong, skriver Daily Mail. Veteranen har tilbud fra både Qatar og USA, men drømmer om å prøve seg i Premier League før han legger skoene på hyllen.

Moussa Konate er en annen spiss som kan være på vei til England. Senegaleseren har denne sesongen vært på lån fra Kuban Krasnodar til Genoa, og er blitt fulgt nøye av Aston Villa. Nå håper manager Paul Lambert å få 20-åringen til Villa Park til sommeren, skriver TalkSPORT.

15 år gamle Matyas Tajti er et av Europas største fotballtalenter. Barcelona har lenge vist interesse for ungareren, men ifølge Marca er nå Real Madrid favoritter til å sikre seg Tajti.