Olsen etter 0-1-tapet for England: – Lykke til i VM, det trenger dere

Danmarks landslagssjef var ikke imponert etter tapet for England.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

England - Danmark 1-0

England har møtt Danmark 18 ganger opp gjennom historien, og bare tre ganger har det endt med tap mot danskene. 

Wayne Rooney har scoret i to av de tre siste møtene mellom nasjonene, men det var en annen mann ved navn Daniel Sturridge som skulle sørge for at det ble seier denne gangen.

Liverpool-spilleren, som er i storform denne sesongen, steg til værs åtte minutter før slutt og nikket inn seiersmålet til England.

Men Danmarks landslagssjef var ikke imponert over det han så.

– Lykke til i VM, det trenger dere, sa han til den engelske pressen etter kampen ifølge Metro.

Det var England som skapte sjansene på Wembley. Den første falt til Gary Cahill, som dempet ballen på 12 meter før han prøvde seg med en volley, men forsøket gikk over.

I det halvtimen ble passert prøvde Sturridge å finne Rooney med et lavt innlegg på tvers av mål, men Manchester United-spissen klarte ikke å få en fot på ballen.

Det ville seg virkelig ikke for hjemmelaget. Tre minutter før pause var Ashley Cole servitør da han fant Raheem Sterling på tre meter. Liverpool-spilleren fikk i det minste foten på ballen, men ikke nok til å vinkle den i mål. I stedet spratt ballen i stolpen og ut. 

På tampen av omgangen fikk Sturridge ballen helt umarkert på fem meter, men Kasper Smeichel kastet seg ut og gjorde seg stor nok til å hindre mål. 

Det skulle altså ta 81 minutter før Sturridge fikk hull på byllen og sørget for at fotballåret 2014 startet med en seier for England.