Gunnarsson bærer ikke Nag(el)

Vålerengas Filip Gunnarsson er øm og forslått, men kaller slåsskampen med Oilers-spiller Lars-Peder Nagel for «en del av gamet».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo (TV 2): Filip Gunnarsson ble sendt til Ullevål sykehus etter å ha fått tre-fire solide slag mot ansiktet av Oilers' Lars-Peder Nagel i gårsdagens dramatiske seriefinale, som Vålerenga vant hele 7-1.

I dag har svensken vært på nye undersøkelser hos klubbens medisinske apparat, men ingen hjernerystelse er påvist, og Gunnarsson er blir trolig klar til fredagens kvartfinale mot Frisk Asker.

- Jeg har litt vondt og er hoven i ansiktet, han fikk inn noen gode smeller der. Det var en skikkelig knockout, men jeg overlever, sier Gunnarsson til TV 2 onsdag ettermiddag.

22-åringen står over Vålerenga-treningen dagen etter kampen, men håper å være tilbake på isen i morgen.

- Det er planen, men det kommer litt an på hva legene sier. Jeg håper å være klar til fredag, men det kan hende jeg står over for sikkerhets skyld.

Helt svart

Gunnarsson gikk i svart og har null hukommelse i fem minutters tid fra han satte seg i utvisningsboksen til lagkompisene oppdaget at han snakket usammenhengende og rotete i gardeboen i pausen etter 2. periode.

- Jonte Berg lå på isen der med deres spiller nummer fem oppå seg, så jeg og Brede (Cszisar, red.anm), gikk for å få ham vekk. Så kom Nagel og blandet seg inn, og det ble knuffing. Men jeg fikk ikke med meg at han kastet hanskene, så da slagene kom, først mot haka og så et par til mot ansiktet, så var jeg uforberedt. Han fikk inn et par gode treff, beskriver Gunnarsson.

- Fra jeg satte meg i boksen til jeg satt i garderoben husker jeg ingenting, det var vel ca fem minutter.

Tenkte på suspensjon

Han aldri opplevd å miste hukommelsen på den måten før, men bærer ikke nag til Nagel.

- Nei da, det er slikt som skjer. Når jeg blander meg inn der, så må jeg regne med at det kan bli bråk, særlig med tanke på at de lå under 0-5 og var sure, sier han.

Den tidligere Färjestad-løperen sier han ikke har gjort seg opp en mening om hva slags straff Nagel bør få.

- Det er vel vanlig med én kamps karantene når man kaster hanskene. Jeg tenkte på det da jeg stod ved vantet der, at jeg ikke ville kaste hanskene jeg også, så jeg måtte stå over den første kvartfinalekampen, sier han.

Å møte Oilers og Nagel igjen blir intet problem for Gunnarsson.

- Det er akkurat sånne kamper man ønsker å spille, at det er tøft og mye prestisje. Med den forestillingen i går så får man håpe at mange av publikummerne kommer tilbake til Jordal, det var en intens hockeymatch, sier han.

Etter slagsmålet med Gunnarsson gikk Lars Peder Nagel rett bort til TV 2s reporter og ga følgende forklaring på det som skjedde:

 

– De kommer inn to stykker, jeg går inn der og tar begge to. Så er det jeg som blir lagt i bakken og får en utvisning. Men sånn er det på Jordal, det er ikke uvant for oss. Men vi skal ikke skylde på dommeren her i dag, sa Nagel.