TIL ITALIENSK FOTBALL: Nemanja Vidic spiller for Inter neste sesong.
TIL ITALIENSK FOTBALL: Nemanja Vidic spiller for Inter neste sesong.

Vidic klar for Inter

Det skriver klubben på sin Twitter-konto.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inter bekrefter på sin Twitter-konto at Nemanja Vidic (32) er klar for klubben fra og med neste sesong.

Serberen signaliserte i februar at han kom til å forlate Manchester United når kontrakten hans går ut i sommer. Nå har han funnet sin nye arbeidsgiver.

Vidic kom til Manchester United fra Spartak Moskva i 2006. Han har vært kaptein for de røde djevlene siden 2010/11-sesongen. 

– Vidic er en verdensklassespiller. Jeg er ekstremt glad for at denne avtalen er i havn, sier Inter-president Erick Thohir.

– Han er en av verdens beste forsvarsspillere. Hans kvaliteter, pondus og karisma vil bli en styrke for laget og hjelpe våre unge spillere, fortsetter Thohir.

– Jeg vil takke Manchester United, Nemanja, og hans følge for den profesjonelle og samarbeidsvillige holdningen de har vist i forhandlingene, sier Thohir.

Vidic fikk fortsette som United-kaptein etter at han annonserte at han ville vekk. Da ble han også takket av manager David Moyes.

– Han har vært en briljant tjener for Manchester United. Det var den riktige avgjørelsen for spilleren og for klubben, sa Moyes den gang.

Det meste tyder på at Wayne Rooney overtar kapteinsbindet etter Vidic etter inneværende sesong. Rooney signerte nylig en femårskontrakt med Manchester United.