Fotballryktene:
– Liverpool vil snyte Manchester United for argentinsk driblefant

Og «verdens beste» forlater Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er flere måneder til overgangsvinduet åpner igjen.

Men klubbene er allerede godt i gang med forberedelsene til neste sesong.

Noen klubber har allerede identifisert hvor de må forsterkes for å ta steget opp dit de ønsker å være.

Liverpool er virkelig på offensiven om dagen. Offensivt går alt på skinner og målene renner inn. Men manager Brendan Rodgers vil tydeligvis ha mer. For nå melder TalkSPORT at de røde vil ha den argentinske driblefanten Nicolas Gaitan. Manchester United ble koblet til 26-åringen i januar, men Gaitan ble værende i Benfica. Nå blir det kamp om kantspilleren mellom den detroniserte toppklubben og klubben som har levd over 20 år i skyggenes dal.

En annen argentinsk ballgjøgler som har vært på Liverpools liste er Juan Manuel Iturbe. Porto-spilleren har vært på lån til Verona i Italia denne sesongen, og har tatt store steg defensivt. I tillegg til Liverpool, så har Arsenal fulgt ham tett. Men nå skriver TalkSPORT at Chelsea er i ferd med å sikre seg 20-åringen. Dermed er det kanskje Chelsea og ikke Tottenham som nå benytter seg Liverpools speidernettverk? Både Willian og Mohamed Salah havnet i Chelsea etter at de først ble koblet til Liverpool.

Freiburgs Matthias Ginter er en annen lovende spiller som kan ende opp i Premier League. Den anvendelige spilleren, som både kan spille midtstopper og på midtbanen er nå i Manchester Uniteds søkelys, skriver Daily Star. Som alltid når det er snakk om unge spillere, så har Arsenal fulgt 20-åringen lenge.

Franske Remy Cabella er også på notisblokkene til både Arsenal og Manchester United. Men i januar så det ut til at 23-åringen var på vei til Newcastle. Nå skriver Daily Express at Montpellier-president Louis Nicollin nekter å la den offensive midtbanespilleren dra til Newcastle, som han mener ikke akkurat er et eldorado for spillere med ambisjoner.

En spiller som har vært ønsket av Manchester United-fansen lenge er Arturo Vidal, men chileneren har ingen planer om å forlate Juventus. Nå bare ler midtbanespilleren av ryktene om at han er på vei til Barcelona eller Real Madrid, melder Sky Sports.

Når du er døpt Caniggia Ginola Elva, så er det ingen tvil om at din far hadde sansen for langhårete angrepsspillere på begynnelsen av 1990-tallet. Nå er 17-åringen fra St. Lucia på prøvespill i Arsenal, skriver CBC News. Elva spiller for tiden i Calgary, men er allerede tilbudt kontrakt av tyske Stuttgart.

Og Arsenal kan trenge en ny, ung angriper. For den selverklærte «verdens beste spiss» Nicklas Bendtner har nå bestemt seg for at nok er nok. Etter denne sesongen er han ferdig i Arsenal, skriver Metro. Dansken er bak Olivier Giroud og Yaya Sanogo hos The Gunners, og står uten kontrakt ved sesongslutt.

Tottenham har fått med seg at belgiske unggutter er i vinden. Nå er klubben i ferd med å sikre seg 16-åringen Ismail Azzaoui fra Anderlecht. Den belgiske storklubben hadde håpet å beholde midtbanespilleren, men ser ikke det som et like stort tap å miste ham som da Adnan Januzaj dro til Manchester United, skriver Daily Star. På White Hart Lane vil Azzaoui bli lagkompis med landsmennene Jan VertonghenMousa Dembele og Nacer Chadli.

Edin Dzeko har spilt annenfiolin i Manchester City denne sesongen, og med Citys anabole økonomiske muskler, så vil det overraske mange om ikke de henter inn en ny superspiss til sommeren. Og en rolle som reserve for reserven er nok ikke helt det Dzeko drømmer om. Ifølge TalkSPORT er nå Inter klar for å hente bosnieren bort fra de polstrede innbyttersetene på Etihad Stadium. Nerazzurris spisser skremmer ikke vannet av Serie As forsvarere. Bare Rodrigo Palacio har scoret mer enn tre mål. Forsvarsspilleren Yuto Nagatomo har scoret like mange mål som Mauro Icardi og Diego Milito til sammen. Dersom Inter ikke skulle lykkes med å hente Dzeko, er Southampton-spissen Pablo Dani Osvaldo et annet alternativ. Osvaldo er for tiden på lån til Juventus. 

Mens hans forgjenger Rene Meulensteen hadde troen på ungt pågangsmot, så heller nåværende Fulham-manager Felix Magath mot at rutine kan bli viktig i kampen om å overleve i Premier League. Både Brede Hangeland og Scott Parker er tilbake på laget, og nå kan også midtbanespilleren Mahamadou Diarra få en ny sjanse. Den tidligere Real Madrid-spilleren har vært borte fra fotballbanen siden desember 2012 på grunn av en kneskade, men trente med Fulham frem til Meulensteen sparket ham ut. Nå er han tilbake på treningsfeltet Motspur Park, og kan få en ny kontrakt med Fulham, skriver Daily Mirror.