SINGEL: Vendela Kirsebom og kjæresten går hvert til sitt etter syv år. Her fotografert på lanseringen av sin egen bok på Aschehoug. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
SINGEL: Vendela Kirsebom og kjæresten går hvert til sitt etter syv år. Her fotografert på lanseringen av sin egen bok på Aschehoug. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .

Slutt på kjærligheten for Vendela

Den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom (47) og kjæresten Ewald Eilertsen (53) går hvert til sitt etter syv år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I følge Se og Hør er det slutt på kjærligheten for paret. 

Paret møttes i 2007,og ble stormforelsket med en gang. Dette var da de jobbet med innspillingen av realityprogrammet «Top Model». Hun var programleder, og han var coach.

Brudd etter syv år

– Selv om det er slutt mellom oss, er det på ingen måte slutten på oss to. Vi har alltid jobbet godt sammen, og vi starter på nytt igjen der alt begynte, sier Vendela til Se og Hør.

Flytter tilbake til byen

Paret kjøpte en enebolig på Nesodden for fem år siden. Vendela og Ewald totalrenoverte det lukseriøse huset for å skape et hjem for familien, og sine fem barn. 

Nå flytter skjønnheten tilbake til byen. 

På kjærlighetsferie

Under en reportasje med TV 2 på idylliske Mauritius i 2012, og kunne paret fortelle at de ønsket seg flere barn, men at det ikke kom til å bli noe av. Det lykkelige paret hadde også mye fint å si om hverandre.

– Jeg falt for Ewald fordi han er snill, morsom, og fordi vi har det hyggelig sammen, sa en forelsket Vendela til TV 2 i 2012.

Ewald kunne fortelle at han synes Vendela er alt for snill og en fantastisk mor.

– Hun er et ja-menneske. Og som mor, en helt fantastisk mor. Det synes jeg.

SE REPORTASJEN HER!

Modell i verdensklasse

I 1993 var Kirsebom forsidepike for det amerikanske bladet «Sports Ilustrated». Dette gjennombruddet gjorde henne verdensberømt, og hun fikk flere modelljobber hos en rekke internasjonale blader som Cosmopolitan, ELLE og Vogue. 

TV 2 har ikke lyktes å komme i kontakt med Vendela Kirsebom.