FØRSTE TROFE: Manuel Pellegrini var tydelig fornøyd med ligacuptittelen.
FØRSTE TROFE: Manuel Pellegrini var tydelig fornøyd med ligacuptittelen.

Nå vil Pellegrini vinne historisk kvadruppel

Chileneren sikter høyt i sin første Manchester City-sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To spektakulære Manchester City-mål i løpet av 50 sekunder snudde 0-1 til 2-1 i søndagens ligacupfinale mot Sunderland. På overtid drepte Jesus Navas all spenning. Manuel Pellegrini kunne juble over sitt første trofé som City-manager, og nå tror chileneren at det kan bli flere jubelstunder utover våren.

Manchester City kjemper nemlig om tre andre trofeer.

– Nå har vi vunnet ett trofé. Vi er det eneste laget som har mulighet til å vinne alle turneringene. For en klubb som Manchester City er det ikke akseptabelt å feile. Laget feilet i fjor, men ikke denne gangen, sier Pellegrini.

I ligaen ligger City seks poeng bak Chelsea med to kamper mindre spilt. Nå venter Hull og Fulham før to tøffe bortekamper mot Manchester United og Arsenal. Kommende helg skal de lyseblå måle krefter med Wigan i FA-cupens kvartfinale. 

– Jeg tror vi kommer til å gjennomføre en stor sesong. Vi har vunnet ett trofé, men ingen må tro at det er nok. Vi kan fortsatt bli bedre. Med så gode og viktige spillere kan man aldri være fornøyd med ett trofé. Vinner vi mot Wigan får vi spille semifinale på Wembley, sier Pellegrini.

Den vanskeligste turneringen å vinne ser ut til å bli Mesterligaen. 0-2-tapet for Barcelona på Etihad var en liten ripe i lakken for Pellegrini. 

Chileneren har likevel troen.

– Vi ønsker å vinne alt. Vi kjemper om ligatittelen, om FA-cupen og vi skal prøve å gjøre noe i Mesterligaen. Det blir vanskelig, men jeg håper laget får selvtillit av denne tittelen, sier Pellegrini.