VIL SPILLE CHAMPIONS LEAGUE: Mats Hummels er ikke interessert i å erstatte Nemanja Vidic dersom Manchester United ikke kommer til Champions League. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
VIL SPILLE CHAMPIONS LEAGUE: Mats Hummels er ikke interessert i å erstatte Nemanja Vidic dersom Manchester United ikke kommer til Champions League. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN

Fotballryktene: Tysker nekter å gå til Manchester United uten Champions League

Og Liverpool vil hente Tottenham-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en drøy måned siden overgangsvinduet stengte. Og flere klubber er allerede i full gang med å planlegge sommerens shoppingrunde.

Og det er i sommervinduet de store overgangene skjer. Det er da pengene sitter løst i lommene hos managere som skal bygge drømmelaget før den nye sesongen.

Manchester United er en klubb som er ventet å være veldig offensive på overgangsmarkedet denne sommeren. David Moyes har ikke hatt noen heldig hånd med stallen han arvet etter Sir Alex Ferguson. Nå blir jobben å bygge sin egen. Men en sesong i fritt fall kan få konsekvenser for hvilke hyller Moyes kan handle fra. Ifølge Daily Express skal Mats Hummels ha gjort det klinkende klart at han kun er interessert i å flytte til Old Trafford dersom klubben spiller i Champions League neste sesong.

Da ser det litt mer positivt ut med Toni Kroos. Lillebroren Felix sier ifølge Daily Mirror til Sky Tyskland at storebror slett ikke er uvillig til å flytte til England ettersom Manchester United skal være villig til å doble lønnen han får i Bayern München.

Moyes ser også ut til å ha gitt opp å hente spillere fra gamleklubben Everton. Marouane Fellaini ble mye dyrere enn planlagt. Leighton Baines har han ikke klart å lokke til seg. Og nå er det Seamus Coleman som blir for dyr. I stedet skal Manchester United-sjefen nå ha lagt sine øyne på PSV Eindhovens colombianske høyreback Santiago Arias, skriver Metro.

Liverpool-eier John Henry bekreftet søndag at klubben ga en hylende f... i at Luis Suarez hadde en utkjøpsklausul i kontrakten sin i sommer. En sum Arsenal trigget, men likevel ikke fikk uruguayaneren for. Nå vil klubben lokke til seg Jan Vertonghen fra Tottenham dersom klubben kvalifiserer seg for Champions League, melder Metro. Spørsmålet er om belgieren lar seg lokke av en klubb som åpent innrømmer at de ikke bryr seg om å oppfylle sin del av kontraktene de inngår.

Swansea-kaptein Ashley Williams var høyaktuell for Liverpool og Arsenal forrige sommer. Nå har midtstopperen imponert såpass i Europaliga-kampene mot Napoli at Rafa Benitez vil hente ham til Italia og kle ham opp i lyseblått til neste sesong, skriver Daily Mirror.

Manchester City hanket inn sesongens første trofé da Sunderland ble slått i ligacupfinalen søndag. Men det er ingen hemmelighet at manager Manuel Pellegrini ønsker å balansere midtbanen sin med en sterk mann med massevis av defensive fibre. Det så lenge ut til at han skulle klare å lokke til seg brasilianeren Fernando fra Porto i januar, men det ble ingenting av overgangen. Paris Saint-Germains Blaise Matuidi var også på ønskelisten, men han har nå signert en ny langtidskontrakt med PSG. Nå melder Daily Express at Newcastles plenklipper Cheick Tiote er nestemann på handlelisten, og ivorianeren kan bli en citizen dersom klubben betaler nok.

Arsenal gikk på en smell mot Stoke på lørdag, og mye tyder på at manager Arsene Wenger må forberede seg på en ny sesong i utfordrerposisjon når 2014/15-sesongen sparkes i gang. Nå innrømmer franskmannen at han følger utviklingen til Real Sociedads Antoine Griezmann, skriver Daily Star. Kantspilleren har vært i sensasjonell form denne sesongen, og 22-åringen passer godt inn i Wengers fotballfilosofi.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj har vært en tur i Russland. Og nå har han lyst til å legge igjen litt penger i hjemlandet. Ifølge CaughtOffside risikerer Jose Mourinho å få to nye karer på trening til sommeren. Abramovitsj skal være klar for å hente duoen Alan Dzagojev og Seydou Doumbia fra CSKA Moskva. Og han skal personlig ta seg av Dzagojev når han kommer til London.

Aaron Hunt høres ikke ut som en erketysker, og årsaken til hans britisk klingende navn er hans engelske mor. Nå vurderer 27-åringen å prøve seg i mammas fødeland. Spissen nekter å skrive ny kontrakt med Werder Bremen, og både Stoke og Southampton står med åpne armer dersom han bestemmer seg for å flytte til England, skriver Daily Mirror.

En annen spiss som er kommet i Southamptons søkelys er Bragas unggutt Rafa Silva. 20-åringen har scoret ni mål på 20 kamper denne sesongen, og Saints-sjef Mauricio Pochettino har ifølge Daily Mirror hatt speidere i Portugal for å kikke på Silva. Men både Sevilla og Bayer Leverkusen vil ha et ord med i laget dersom Silva får forlate Braga.