BURSDAG: Henrik Lundqvist hadde bursdag, men måtte se pucken forbi seg seks ganger mot Boston Bruins. Her er det Gregory Campbell som scorer ett av sine to mål.   Paul Bereswill/Getty Images/AFP
BURSDAG: Henrik Lundqvist hadde bursdag, men måtte se pucken forbi seg seks ganger mot Boston Bruins. Her er det Gregory Campbell som scorer ett av sine to mål. Paul Bereswill/Getty Images/AFP

Rangers fortsetter å tape uten Zuccarello

New York Rangers tapte sin andre strake kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mats Zuccarello Aasen ble skadet under OL, og er fortsatt borte fra isen.

Og nordmannen er savnet i New York Rangers.

Etter at laget vant 2-1 over Chicago Blackhawks i sin første kamp etter OL-pausen, er det nå blitt to strake tap.

Umulige Rask
Oppgjøret mot Boston Bruins ble en eneste stor kanonade. Og det var Rangers som var hissigst på grøten. 19 skudd pepret de Tuukka Rask med i første periode, men det var bare J. T. Miller som fikk pucken i mål.

Sist Rask gjestet Madison Square Garden hadde han 43 redninger da Bruins vant 2-1.

I nattens kamp stoppet han på totalt 39 redninger, og han måtte se pucken forbi seg tre ganger. I tillegg til Miller, kom også Brad Richards og Ryan O'Donagh på scoringslisten for vertene.

Men hva gjorde vel det, når lagkompisene scorer seks?

Gregory Campbell scoret to, mens Jarome Iginla, Dougie Hamilton, Carl Söderberg og Milan Lucic scoret ett hver.

Zucca ned fra poengtoppen
Richards scoring betyr at Zuccarello Aasen nå er dyttet ned fra poengtoppen i Rangers. Richards er nå oppe i 44 målpoeng denne sesongen, ett mer enn nordmannen.

Rangers går noen spennende dager i møte. Det er drøyt to døgn igjen før overgangsvinduet i NHL stenger, og alt tyder på at kaptein Ryan Callahan forsvinner i en større byttehandel.

Callahans kontrakt går ut ved sesongslutt, og Rangers ønsker i utgangspunktet å forbedre denne, men i øyeblikket kan det likevel se ut til at kapteinen forlater skuten. Derfor er sjansene store for at han forsvinner. Buffalo Sabres og Tampa Bay Lightning er klubbene som blir hyppigst nevnt i ryktebørsen.