Du gjetter aldri hva han smuglet i kofferten...

Politiet fattet mistanke da menneskesmugleren kom slepende på eksepsjonelt tung bagasje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet på Beni-Enzar-flyplassen i den spanske enklaven Melilla observerte en mann som slet med en enormt tung koffert. Mannen dro kofferten etter seg, og det var tydelig at vekten av bagasjen ikke var jevnt fordelt.

Det uvanlige synet fikk politiet til å ta personen til side for kontroll, men da stakk mannen av.

Han forlot kofferten med politimennene, og la på sprang mot byen sentrum. Han ble pågrepet etter en kort politijakt. 

Da den mistenkte mannen, som bor lovlig i Melilla, var under kontroll, åpnet grensepolititiet kofferten i hans påsyn. Hva de fant, overrasket selv de mest erfarne politifolkene.

En 19 år gammel gutt fra Sør-Sudan lå sammenkrøllet i kofferten. Da den ble åpnet spratt han raskt og fint ut.

Se video som er offentliggjort av spansk grensepoliti øverst i saken. 

Flere tusen mennesker er drept, og over 800.000 er på flukt etter at konflikten i Sør-Sudan brøt ut i desember i fjor. Konflikten ble utløst av en maktkamp mellom president Salva Kiir og hans tidligere visepresident Riek Machar, som fikk sparken av Kiir i fjor sommer. 

Melilla er en selvstyrt spansk enklave som ligger omgitt av Marokko i Nord-Afrika. Byen er en frihavn, og hundrevis av flyktninger fra afrikanske land forsøker å ta seg inn dit i håp om at det er deres vei inn til en ny framtid i Europa.

I forrige uke stormet 300 flyktningene gjerdene rundt enklaven. Presset mot det lille området har ført til at de har stengt grensene til Marokko helt.